Small Cute Grey Red Outline Pointer
Hey! Welcome to my online diary.

Follow me:
Twitter: @sabbynina
Tumblr: Flightless Bird
ยปkeputusan SPM 2012
Wednesday, March 20, 2013


assalamualaikum wbt, annyeooonngg! :))

SPM dah selamat dijalankan pada 2012. esok, RESULT keluar!! ya Allah, ketaq taktau nak habaq! 2 3 hari sebelum tak rasa lagi kehangatan dia. harini baru rasa. ketaq bukan sebab apa. ketaq takut ada yang fail. hmm tak banyak A aku tak kisah sangat. kalau boleh nak B semua pun kira okay la. then ada C sikit sikit takpa. please no D's. :( 

ya Allah ya Allah ya Allah! takut. hmm takut sangat :( takpaaa, exam buat buat dah. tak boleh nak kata apa, tawakal ja la yang mampu. betul dak? okayyy. *sigh*

tuu jaa nak luahkan kat sini. lama tak berbelog. maybe lepas ni akan berbelog balik, in syaa Allah. *amin*

kbyeeee


Photobucket
trash talked @ 12:00 PM