Small Cute Grey Red Outline Pointer
Hey! Welcome to my online diary.

Follow me:
Twitter: @sabbynina
Tumblr: Flightless Bird
»Ramadhan
Sunday, July 31, 2011

esok puasa dahh !
Selamat Berpuasa !

ps; aku pikiaq nak raya jaa :D
trash talked @ 10:32 PM

»♥ ♥ ♥

starting 24th July until 31th July 2011 was the most terrific week of my life ! loads of things happened. sorry tak cerita cerita. jarang online :( anywayy, just FYI, this week was unforgettable 
trash talked @ 10:12 PM

»M A A R =.="
Friday, July 29, 2011

ya Allah, I'm falling for him ! :((

omg, after all the lies he put up, I still can fall for him? damn! macam mana boleh jadi macam nii? I mean, for everyone's sake, DIA DAH ADA GIRLFRIEND laa bodoh ! Nur Sabrina Johan Rashid, jangan jadi perampas, cari lain :(


SHIT! I cant :( aww, I think I LOVE him.ughhhhh...!!! NO NO NO ! I CANT ! I repeat, CANNOT ! :((

youuu, I nak you go away. I tak patut kawan dengan you balik lepas you jujur tuu. tapi, betul kata Anis. if I let you go now, nanti I jugak yang nak merana nanti bila I hilang you. tapi, you dah ada girlfriend, and you sayang dia kan? ishh, I pun taktau lahh. 

ps; Sabrina Johan dalam keadaan yang tidak berapa betul. emosinya terganggu. 
pps; Sabrina Johan is an IDIOT :(
trash talked @ 11:57 PM

»
Monday, July 25, 2011

WHAT A DAY :)


story story later okay? me tired. me want rest me brain first. me story laterr :)
trash talked @ 6:19 PM

»kakak ipar ♥
Sunday, July 24, 2011

meet Nur Anis. dia kak ipaq saya :) dia SEGAK kan? awww.. haha

she was born on November 7, 1996. yes yes, Im older and aku panggil dia kak. haha dah tuu, dia kawen dengan abang aku. kiqa kak ipaq laa kan? heeee :D anywayyyyyyyy, she studies at St. Nicholas Convent, Alor Star Kedah. memang laa Kedah enn? haha

ehhh.. aku nak cerita banyak pun aku taktauu sangat. ngeeee... aku actually baru jaa kenai dengan dia. first ingat dia sombong sebab kawan kawan dia HOT. and dia couple dengan abang. ABANG RADZI KAN SOMBONG! hahahaha **jangan marraaa yerr banggg** em em em em.. 

dia seorang kakak ipar yang hebat. haha **ayattt !** syok kott dapat kak ipaq macam dia ni nii hampaa jangan nak rampas dia dari aku nahh? haaaa.. bukan rampas dari abang, tak kisah sangat tuu. ehh kisah laa jugak, if hampa ambik dia dari abang, mesti hampa ambek dari aku sekali en? em apa aku cakap ni? 

22nd July 2011 harituu, depa cukup sebulan couple ♥ ♥ hopefully kekal sampai betul betul kawenn. AMIN 

errrr.... pasai abang nak cerita taktauu? err tak perlu kott. dah banyak dah cerita tentang abang. kali nii nak semakkan blog dengan kak ipaqq pulakk. ngehh ngehh ngehhh **gelak jahat =.="** 

nii gambaq abang, soo jejaka jejaka yang teringin nak ambik Nur Anis dari kami, MAI FIGHT DULU WEIII ! HAHHAA
bythewayy, Nur Anis, ILOVEYOUUULAHH KAK IPAQQ ! ♥ ♥ 
trash talked @ 10:07 PM

»I miss you ♥
Saturday, July 23, 2011


Time goes by a lot slower when you miss the one you love.
When I see your smile, and I know it’s not for me, that’s when I’ll miss you.
A hug for you means I need you. A kiss for you means I love you. A call for you means I’m missing you.
I miss your love I miss your touch, But I’m feeling you everyday.
It’s true we don’t know what we’ve got until its gone, but we don’t know what we’ve been missing until it arrives.
Love is missing someone whenever you’re apart, but somehow feeling warm inside because you’re close in heart.
You may be out of my sight… but never out of my mind… I Miss You!
Although we’ve come to the end of the road, still I can’t let you go, it’s unnatural, you belong to me, I belong to you .
When I miss you, sometimes I listen to music or look at pictures of you, not to remind me of you but to make me feel as if I’m with you. It makes me forget the distance and capture you.

I miss you. you as in everyone. it will be a VERY long post if I have to list each and everyone of you. haha :)
trash talked @ 12:34 AM

»Patrick Star ♥
Friday, July 22, 2011

dude, MERRY BORNDAYYY! dah tua dah hang nii kan? haha your 18 now, buat peqangai elok sikit, brr.. anywayy, ughhhh.. aku lupa dah nak kata apa -______-" emmm I actually ada something nak bagii tadi. tapi tadi en duk kalut. dapat jumpa you sat jaa, so lupa habehh lahh. ngeee :D nanti ingatkan I nak bagii okayy? and about your cupcakes. nanti I buat nahh? heee TC 
trash talked @ 11:34 PM

»seharian bersama Hazirah Othman
Wednesday, July 20, 2011

hai orang sana :) orang sini nak cerita pasal hari ni. haha 19 haribulan 7 takmau cerita lagii. haha nanti cerita lainn. hehehe

as you can read the title **unless you CANT read, then that means that you CANT read this too. so technically you arent reading anything, HAHAHA** anywayy, back to the topic. haaaaa, I spent 11 hours++ with Hazirah Othman today. hahaha. 

hari ini ada sukan sekolah. so kalau pegii sekolah pun balik pukul 11. so, malas nak pegii. awal awal pagi tadi haz dah sampai rumah. lepak kat rumah, makan sembang apa semua, pukul 2++ macam tuu pegii lib. haha buat addmaths. heee, nasib senang senang jaa. haha. dalam 4 suku macam tuu pegii CP. haz belikan aku flipflop baru. haha **thankyouu dude**. bukan apa, flipflop aku semalam dah kena tepung and telur, tak basuh lagii. aku pakai kasut mama. ketat! errr then kami pegii merendek, then haz nak beli headphone. ouuuhhh, best part. hahhaa

time haz tengah cari tuu, aku sibuk makan Rocky. haha kan ada dua kedai kat situ, chinese tuu duk cakap dengan haz, aku sorang. depa tinggai aku, depa p kedai sebelah. so, time aku nak keluaq tuu. ada dua orang mamat nii. yang sorang tuu comel. haha aku TERtengok. dia senyum. ahahaha, COMEL! aku p bisik kat haz, "dude, there's two guys kat situ senyum kat aku COMEL !" haha lama dah tak rasa macam tuu. hahahaha then aku kaleh belakang, depa ada lagii. depa tunggu lama jugak lahh. then depa nak panggil tuu, they started called random names. haha tasha laa, fatimah laa. macam macam, then aku dengar NINA. haha aku diam jaa. time haz dah habis bayar tuu, depa sekat mai mintak num. aku tanya habisss....

me: hampa umoq berapa?
them: baru habis SPM
me: buhung
them: laa betoi laa
me: dulu sekolah mana?
them: Kolej Sultan Abdul Hamid (KSAH)
me: **errrrrrrrrrrr -________-"
them: hampa mesti Asma kan?
us: **geleng
them: Convent?
us: **geleng lagii
them: BAHIYAH !
us: **angguk

then, kami belahhhh.. depa ikut belakang. aku tanya haz patut kaa tak bagii number. then bincang punya bincang, depa duk betul betul belakang aku. so, aku kaleh, aku bagii number aku kat yang tinggi tuu. haha lepas tuu, yang pendek tuu was like "me?", aku tunjuk haz, so dia ambik number haz. hahahaha

anywayy, tuu jaa yang nak cerita pun. ahahhaha byeee
trash talked @ 11:43 PM

»birthday
Tuesday, July 19, 2011

Nur Sabrina Johan Rashid has turned 16 !
trash talked @ 12:00 AM

»pictures speaks louder than words ♥
Monday, July 18, 2011

eh ehh, nii pictures time birthday Baby, which was such a BLAST ! awww 


adam bersama gadis gadis jelita, HAHA
mereka yang BARU hadir, BARU nak makan. saya BARU nak makan untuk second time :)
Baby tak dan tiup lagii, Adam tiup dah. haha 
tercandid lah gambaq nii. kira tak on time dengan snap. haha
meet Awah Adam Hana Lena Lina Nelly Nerd and ME :) budakk tuu nama apa tahh. lupa
bila gambar nii ditangkap and siapa yang menangkapnya? --'
from the left, Enon, Fatin S, Oryx, Fatin A and Awah
cantikkan?
ni family mak menakan depaa. dan lagi tangkap nak buh dalam frame :)
this is the birthday girl !  Quistina Nadrah <3


at the end of the day,
gambar saya bersama Baby tak ada
haha tak kisah lahh. :)
Iloveyouu babysist ♥
trash talked @ 11:45 PM

»SLB lagi ?

tadi lepas balik sekolah, ada makhluk Allah nii text aku mintak maaf. aku memang nak maafkan dia, then terbaca blog dia pulak. hah bodoh anda perempuan, mintak maaf tak ikhlas then dan lagii cakap pasal kami kat blog hang. uuu mak sukerr nyahh! popularr mak macam nii :)
trash talked @ 11:04 PM

»beyyybieebeyybiee ooooo
Sunday, July 17, 2011

saya baru balik dari bday party Quistina Nadrah aka Baby. aww suka nyaahhh. hahahaha

tetamu yang hadir ialahhh.... RAMAI WEHH ! jenohh listt. hahaha

party start pukul 7 macam tuu. mama dia beli KFC and cake apa tahh. sedap cake ! haha geng 'PHOTOGRAPHER' mai lambatt. haha lelaki laa katakan, malam baru sampai. serious kata best nak mampuihh tadii ! hahaha part snapping pictures tu yang tak bole belahh tuu. hahaha semua pakat nak berebut spotlight. bukan camera, haha. ee suke suke suke. haha 

bdayy aku lagii dua hari, so selamat tinggal Malaysia. aku nak p lari ke India. haha takmau kena tepung and telurr punya pasaii :D

btw......

Quistina Nadrah, ILOVEYOUUUU babysistt !!!
may Allah bless you always.
takecareee.. <33
trash talked @ 10:55 PM

»SLB lagii

wehh, pikiaq balik apa yang hang kata kat kami dulu DEPAN ORANG RAMAI, and aku kata kat hang dalam FB. aku baru kata dalam FB SEKALI! hang malukan AKU, hang malukan H, hang malukan I, hang kata macam macam kat kami! hang kata kami gemuk lahh, kami huduh laa, kami pakai tu tak elok laa, baju kami huduh laa. macam macam hang kata kat kami. kami diam jaa. bila kena kat batang hidung hang sendiri, ooo tahu marah kak? sentap pulak hang. baru hang rasa apa yang kami rasa sebelum nii. 

and btw, even aku tak pakai tudung sekali pun, aku pakai sopan laa jugak even tangan pendek. tak pakai jeans koyak, tunduk tak nampak tutt. aku takdak tergedik over gilaababi depan laki. aku tak menjerit tergedikgedik. hang nak kata apa lagii? haa? aku tak salahkan hang sebab mulut aku dah terikut laser macam hang. dah selalu sangat aku duk dengan hang. macam USTAZAH aku cakap laah. kalau kita kawan dengan orang yang jual perfume, kita pun ikut wangi lahh, and ada satu lagii hat buruk tuu aku tak ingat. yang aku tauu. kita lebih kurang macam tuu.

and aku bukan niat nak ungkit balik pasal hang dulu dulu, tapi dah sunggoh macam nii. aku makan dalam dengan hang dulu, aku tak pernah hingaqq. laa nii memang hilang kott sabaq aku dengan hang. aku tak tau lahh hang either nak BERPURA-PURA baik depan orang atau memang hang dah berubah. payah laa bagi aku nak percaya kalau hang dah betul betul berubah. tapi kalau betul hang dah berubah, ALHAMDULLILLAH laa.

kes hang dengan Z tuu, hampa settle lahh. aku maybe join sekaki jaa nak tengok. aku takmau masuk campurr, hal urusan hampa. aku tak ada kena mengena pun dengan yang tuu. aku just tanya Z apa yang jadi sebab aku tak percaya hang, hang kadang kadang bukan boleh dipercayai. that's why aku nak dengan cerita both sides.

dah, byee

kepada pembaca, sila ambil peringatan: IF MAMA HAMPA TAK BAGI HAMPA KAWAN DENGAN SESEORANG MAKHLUK ALLAH ITU, DENGAR LAH CAKAP DIA. KERANA, MEREKA BERSEBAB BERCAKAP DEMIKIAN. **betoi taktau BM aku? ahh lantak laah. pandai pandai faham :) 

ps: babi nii spoiled mood aku lahh. mood tengah elok jaa tadi, dia text terus geram. hahaha 
trash talked @ 10:52 PM

»limabelas haribulan tujuh
Saturday, July 16, 2011

today is the best day ever! haha not !

okayy, pagii tadi boleh tahan best laa. sebab kami satuu family pegii dusun kawan mama dekat pokok sena. semua pegii 7 kereta. sekali dengan family kawan mama. kerja sekali. so, semua ada 6 family termasuk family kami and uncle saiful datang dengan adik angkat dia, which is so cute and gay-looking. hahaha. anywayy, dusun tuu atas bukit. so, nak naik kena naik alaa yang macam jeep tuu apatah nama. haha ada 2. so, kena berhimpit lah semua. anywayy, takmau cerita panjang sangat. bukan ada apa punn. 

ehh ada ada. harini belajar......

tuu jaa lah I think. haha. yang masak guna kayu api tuu best. even lambat, tapi best. pedih mata sebab asap masuk :(

anywayy, lepas balik, sampai rumah, mandi then keluar dengan Haz pegii buat t-shirt kelas. and this is the EXCITING part, AKU NAMPAK MIS! haha. first nampak alip. then aku nak babai diaa, aku sekodengg laa betoi betoi mana tau silap orang kan. TIBA TIBA, nampak kelibat MIS! aku apa lagii lari lahh ! haha aku taktau apa motif aku lari. dia bukan nampak aku pun. haha. 

okayy tuu ja serbasedikit tentang hari ini. haha byeee
trash talked @ 11:09 PM

»SLB

me and Hazirah Othman have this 'friend'.
we hate her, SO SOO MUCH!
why?

BECAUSE SHE'S A BLOODY HYPOCRITE !

thankyou :)

bytheway, SLB stands for stupid little bitch :)
I guess some of you can already figure who's the SLB is kan? haha
trash talked @ 10:57 PM

»tett
Friday, July 15, 2011

yawww, ceq lap tuition tadi. haha. tak plan pun actually :) begini ceritanyaa....

dalam 8 macam tuu, time aku baru nak masuk kereta, miza call.
miza: nak lap dak?
me: takmauuu !

dah sampai tuition, aku macam malas jaa nak masuk. then call miza. 
me: mana hampa? nak join?

haha jahat benoo. dah sampai kat depa. kalut pasai transport pulak. wany takpa laa dengan boyfiee dia. miza dengan ceknabb call kawan depa. aku ingat nak join depa. tapi, takdak transport satu hal. kenal pun tak sangat kan? so aku call arep. dia tak angkat. call fifie lahh. dua tahun tak jumpa dia. rinduu gilaa. haha

melewaqq jaa kami. fifie maju dah ada kereta. haha. blaa blaa blaa...

time nak balik tuu, miza 9.30 kalut dah duk call. jebonn. dia duk ketaq. first time lap -_-" aku dengan wany berpengalaman dah. haha wany lagii laa. tiap bulan ada jaa dia lap. haha. anywayy, sambung balik. time kami sampai tuu orang tak keluaq lagii. so kami lepak kat toilet. haha nasib tak busuk. 

time orang dah keluaq, semua pakat balik. aku tinggal sorang. heran gak awat daddy tak mai lagii. reply text aku pun tak. rupanya dia keluar p jumpa uncle daniel. aku balik jalan tauu dak! haha ketaq pun ada. haha bukak lagu kuat gilaa. satu taman dengaq.

sampai rumah dengan selamat, alhamdullillah :)
trash talked @ 11:09 PM

»MSU (fasa ke-2)
Wednesday, July 13, 2011


yaww! hari nii MSU datang sekolah saya lagii. haha well actually lecturer dia laa yang datang. yang nii untuk fasa ke-2. hari tuu fasa pertama. nanti ada lagii fasa ke-3. serius fun gilaa ! hahaha Sir Mathan tuu lecturer dalam bidang Pathology. 'ABANG' Amir tuu pulak  bidang Undang Undang. haha. anywayy, hari nii dapat banyak gilaa pengetahuan. haha. gelak sampai nak tercabut segala organ dalaman pun ada. haha.

yang best, kami dapat tengok video rang bedah mayat! hahahaha gelii tapi cool ! hahah

haaaa, lecturer Amir tuu ada bagi teka teki. saya dapat jawab ! haha

ni teka teki dia.

kalau seorang, tahu. kalau dua orang, tahu. kalau 3 orang, tak tahu. kalau 4 orang, tak tahu. kalau lagi ramai orang, lagi tak tahu. APA DIA?
haaaaa, nak jawapan, click menatang kat bawah nii. tapi pikir laa dulu. dah habes tak ada idea baru click. haha

tuu jaa untuk hari ini. byee
trash talked @ 10:45 PM

»mine mine mine mine mine ♥
Tuesday, July 12, 2011

Goldfish ILOVEYOUUUU !!

awww he's daymmm cutee isnt he? haha HE'S MINE! hahahaha

anda mesti hairan kan sejak bila saya ada hati kat DJ DJ nii? kan kan kan? haha sebab... er panjang cerita. long story short, DJs are cool. hahaha :) tuu jerrr.. 
trash talked @ 6:12 PM

»tett
Monday, July 11, 2011

meet Muhammad Syazwan..

nii niii mai nak cerita tentang gambaq tuu dulu. haha. tadi aku skodeng FB dia nak cari gambaq. then aku stalk p laa sat wall dia. haha bukan selalu. then aku jumpa gambaqq nii. actually FB kak diaa. haha kak dia comel en? aww mak sukerr nyahh. hahahaha **bodo** anywayy, nii gambaq lama. WHY? sebab he still has his BRACESS. err betoi ka aku eja niii? hahaha

continue to why I write this postt......

okayy, akerd dah p sambung studyy kat **apa tahh nama institut tuu** somewhere in Penang. dayymm! I miss him. barely contact dah sekarang. kadang kadang jaa. :(( dah laa, tak mauu tulis panjang panjang. tak dak idea dah. haha byee
trash talked @ 10:38 PM

»wazzupp yaww!

haii bloggers, blogwalkers, stalkers and people among us, haha. 

maaf yerr, saya jarang update blogg sekarang. Im kinda busy and tak online that often now. bila saya online saya post lahh. bila takk, bersarang laa blog saya kan? haha anywayy. nothing interesting sekarang. so, BYEE! 

ps: kalau ada apa apa, nanti saya post :)
trash talked @ 10:21 PM

»today I dont feel like doing anything
Saturday, July 9, 2011

eee malas laa nak kemas bilik. ishh. bukan ada orang pun nak masuk bilik tuu. kalau ada pun, nak masuk buat apa? it's MY room ! ishhh. nanti aku ada mood nak kemas, aku kemas lahh. kalau tak, aku longgok barang barang berterabur tuu dalam almari jaa. haaa.. ishh
trash talked @ 10:15 PM

»exercise yaww, haha
Thursday, July 7, 2011

hari ini saya cuti. kerana? idk. dah sekolah bagi cuti, aku on jaa. haha. isnin harituu sebab HAC (Hari Anugerah Cemerlang). pagii isnin tuu kalau tak nak pegii breakfast dengan Arep. tapi aku tunggu punya tunggu dia call, tak call pun. msg pun tak. so, aku biar jaa lahh. then harii niii, pagii ni lahh. decide nak pegii bfast lagii. then zati ajak pegii jog. aku punya ajak diyana datang rumah and call haz suruh teman D, sebab aku nak jog dengan arep, haha. tengok tengok, Hazirah Othman, Arief Azrai dan Izzati Hanis, tiga tiga tak rep text aku. SAH duk buat taik mata lagii. grrr. D mai rumah dalam pukul 7 lebih lebih nak dekat pukul 8. last last, kami pegii cycle dua jaa lah. D guna basikal memei. haha comel jaaa. kami pegii taman bayu. merendek kat ban sampai hujan. haha.

oh yeah, time nak lintas balik dari taman bayu ke taman mutiara, aku hampir dilanggar kereta. and everyone there was starring at me and was like "WHATTTHHEE...????" ahahaa. aku nampak kereta hitam tuu nak U-turn. and time tuu jalan clear. aku nak laa lintas. so, if aku kena langgar sekali pun. its not my fault. haaaaaa... dia yang nak langgar tak bagii signal. haha **bodo teqa mana aku nii?haha**

anywayy, sampai rumahaku siapkan breakfast. makan. then aku dengan D tidoqq kat bilik bawah tuu sampai pukoii 11 setengah lebih lebih. then D jalan balik p rumah cousin diaa :)

moral of the story: 
berhati hati di jalan raya :)
trash talked @ 10:13 PM

»peace!
Tuesday, July 5, 2011

hai saya malas update blog :)
haha taktau nak cakap pasal apo.
nanti saya update nahh :)
nak edit dulu :) 
trash talked @ 8:45 PM

»school
Sunday, July 3, 2011

hari nii ada raptai anugerah cemerlang. so lepas rehat tadii semua orang pakat p dewan. tapi before rehat tuu, ada certain juniors from 2B2 and 2B3 kena panggil. nama aku tak ada, so, I dont bother sangat lahh. 

raptai habis dalam 1.30++. tapii cikgu Zuraida suruh pegii lab jugakk. haha nasib baik tak sempat belajaqq. blahh macam tuu jaa. time otw nak balik kelas, nerd and shyla panggil. dia kata AKU KENA GANTUNG SEKOLAH 10 HARI! I was like WHAT THE FUCK ?!

then depa ajak p dekat juniors yang sekelas dengan nama nama yang kena panggil tu. ada sorang budak nii sampai teriak. hahaha kesian jugakk. then depa cerita. nama nama tuu yang lap ko-k selasa minggu lepas tuu. and lubang yang kami duk keluaq tuu dah tutup. 

serious shit  bebai dekat sekolah. punya suka lahh nak p ko-k dakk. yang nak dapat markah kami. sekolah nak dapat nama jaa. nak glamorr gituu ! wehhhh GTH ! haaa..!!

actually aku prefer duk rumah dari p sekolah. tapi tak perlu lah nak gantung bulan 7 en. birthday aku berapa harii jaa lagii. babi babi! hampa tak ada perasaan !!!!!

_____________________

sekarang duk text dengan tasha. dia kena panggil jugak tadi. dia tau sapa yang tulis nama aku. and dia kata apa tahh. payah nak explain kat hampa. yang aku faham. nama nama tuu kena panggil dulu. nak gantung dak, tuu pk hem pikiaq lain nanti.

tapi pk hem tobat gantung aku terus. dia kan tak suka kat aku. **macam aku suka sangat dengan dia =.="** 
trash talked @ 7:38 PM

»toing toingg
Saturday, July 2, 2011

Zulhairy Sadruddin

wehhhh, aku baru teringat SOMETHING! kalau tak silap aku, time aku form 1 dulu. dia nii laa yang duk call aku tengah tengah malam. duk bergayut dengan dia. tapi tak pernah tengok muka dia. every end of the conversation, dia suh kirim salam dekat Suhaiza (senior). and I'd never knew his real name. just kenai kot nama Bengap Melow kott if tak silap. 

weh wehh, aku buat andaian sendiri. aku pun tak suree hang kaa mamat tuu. tuu jaa..

oh yeahh, motif aku tulis pasai dia? aku pun tak tauu. haha BOSAN agak nyaa.  
trash talked @ 11:01 PM

»password, password =.='

meet Fatin Jafni Natasya. eh betoii tak tau aku eja nama hang nii? ahahaa. actually aku tak rapat mana pun dengan diaa. dia lagii rapat dengan nani. **ImissNurHannani :(**

anywayy, nak mintak hampa semua tumpang simpati. kerana? dia lupa password Blog diaa. then, dia tanya aku macam mana. aku bagitauu lahh. then dia lupa password Google Mail pulok. bukan nak kata, dah jatuh ditimpa tangga. sedih wehh. haha aku hanya boleh tumpang simpati jaa laa nohh tasyaa. :D
trash talked @ 9:05 PM

»telefon bimbit

time trainning pagi kelmarin, aku geram gila dekat TETT. so, time duk call call dia tuu, dah dia tak angkat. aku jadi macam mana tah, aku p baling handphone tuu. nasibb lah handphone aku tak mahai macam handphone hampaa. haha. skrin pecah. aku tak kisah sangat actually sebab birthday lagii dua minggu jaa, so nak mintak handphone baru. tapi bodo balik, sebab sementara dua minggu tuu, kena pakai handphone daddy. 

okayy, hari nii semua orang dekat bawah now. dengan Uncle Mat, Aunty Zaini, Aunty Maria, Aunty Azian and their families. nak celebrate birthday Nopi fr the second time this yearr. anyhoww, aku pakai track bottom jaa. aku lupa kata poket dia terkoyakk. time nak naik atas tadi, handphone JATUH ! gedebuk gedebuk turun tangga. bythewayy, nii Nokia Communicator yang lama tuu. skrin depan taknyalaa langsung, tapi nasib skrin dalam boleh guna lagii. boleh type everything. cuma satuu jaa lahhhh......

MACAM MANA NAK EXPLAIN KAT DADDY HANDPHONE NII PUN ROSAK?!

confirm dia bising punyaa, dia sayang handphone nii. awww dayymmmmm.. you're a moron Sabrina !

TAKMAU PAKAI HANDPHONE DAH LAHH !! 
**yeahh righhhttt -________-"
trash talked @ 6:26 PM

»satujuleiduapuuhsebelas
Friday, July 1, 2011

oh gosh, lama tak online. haha berapa harii ja pun. dua kott? haha anywayy. selasa tuu birthday adik saya, Nopi. and khamis tuu birthday Miza. ingat nak tulis pasal depa laa. tapi tak ada mood pulok en? haha maaf yerr. nanti aku tulis. 

anyway, hari ni Jumaat. bak kata Rebecca Black, IT'S FRIDAY FRIDAY! haha

plan aku on friday, biasa lah. pagii trainning, malam tution. petang tuu kalau ada mood baru keluaq.

tadi trainning, Haz tak datang, Teacher pun tak datang. coach p Kuantan, so dia pun tak datang. budak budak yang mai pun berapa orang jaa. Amal, Zubaidah, Hidayah and Nazurah main depa depa. aku dengan Tinie, Anisa and Lina. gilaa macam orang bodo jaa tadii, p main buat peqabeh duit jaa. haha tapi train laa jugakk. :)

tengah hari sampai petang hang out dengan Sexay and Ineng. p library, buat kerja. DAH HABIS KERJA baru p CP :) p makan minum kat Pak Hainan, merendek satt, BALIK. Sexay teman aku p jalan kat bank mama. 

aku balik rumah dalam pukoi 5 setengah lebih lebih macam tuu, elok duk tengok tv sat, mama ajak p ikut p ambik tok. then p makan, hantar tok balik rumah. then terus p tuition. 

tuition syiokk wehh ! sebab ada mamat yang aku minat tuuu. haha tak kisah lah if dia Siam pun. he's cute! hahaha. oh yeahh, there's this one chinese dude, he looked EXACTLY like MIS. dayymm, nasib dia duk belakang, tak lah ushar sangat **kadang kadang jaa, hahaha**

dah laa, tuu jaa storyy harinii. btw, esok sekolah. lari apo ke jadah tahh -___________-"
trash talked @ 11:02 AM