Small Cute Grey Red Outline Pointer
Hey! Welcome to my online diary.

Follow me:
Twitter: @sabbynina
Tumblr: Flightless Bird
»awak (part 3)
Friday, April 29, 2011


awak, lately ni saya selalu sangat rindu awak
selalu sangat menangis teringat awak.

saya nak awak balik :(
hari tuu saya termisscall awak,
tertext awak,
saya tak expect awak reply
memang awak tak reply pun
saya dah agak dah

saya rinduu awak sangat!
awak sekarang macam mana?
sihat tak?
ada lap tuition lagii?
lap sekolah kea?
jangan lahh okayy.
nak SPM dah tahun nii
belajarr elok elok tauu

em awak ada smoke lagii?
yang tuu pun tolonglah quit
tak baik untuk kesihatan lah wak

saya merayu sangat dengan awak
jangan dah lap sekolah @ tuition
jangan dah smoke
okayy?

nanti SPM buat elok elok
yes,SPM lambat lagii
tapi study dari sekarang lahh okayy?
nanti lepas SPM awak enjoyy lah balik
tak lama punn, tak sampai seminggu

take care ye awak?
iloveyouuu :(
trash talked @ 11:41 PM

»Jamie Oliver
Thursday, April 28, 2011

tadi dalam kelas Sivik, cikguu tengah cakap pasal apa tahh, then macam mana tah termasuk tentang Jamie Oliver. aku jerit lah kat cikguu dari belakang, yang Jamie Oliver tuu boyfriennddd akuu. haha. yang miza duk cakap lidah dia pendek. tapi cute kott! haaaa. aku dengan raja pulak duk make fun the way he talks. aku suka 'loqhat' dia. HAHA. aliaa dengan aku duk "put a little bit af SUGAAA" & "salt and PEPAAA". haha daymmmm, he's cute! haha. serious aku suka dia. staiii dia masak macam kelam kabut gilaaa. hahah, mama cakap "kamu masak tak kelam kabut, tapi berselerak dapur!" mom, mom, mom, even nina masak sampai berselerak satu dapur pun. still sedap kan kan kan? haaaaaaa :D anywayy, back to the topic, JAMIE OLIVERRR, ILOVEEEYOUUUU ! <3

trash talked @ 7:04 PM

»awak (part 2)
Wednesday, April 27, 2011

hai awak, em nak bagitauu nii
saya rindu awak lagi hari nii

actually tiap tiap hari saya rindu awak
since awak tinggalkan saya,
tak ada sehari pun yang saya tak rindu awak,
tak menangis bila teringat awak,
tak tunggu mesej awak masuk,
dan lain lain.

saya nak sangat kembali macam dulu
nak turn back time
and dengar cakap awak time awak tak bagi saya cakap kat orang pasal kita
saya tak kisah awak tetap tipu saya
asalkan awak ada kat sisi saya

bagi saya every second with you is the happiest moments in my life
even if time tu tengah badmood or gaduh
26/2/2011 ialah tarikh yang paling meaningfull
and 2/3/2011 ialah tarikh yang paling #@$#^&^#%
sebab awak tinggalkan saya pada malam tuu

sorry awak sebab saya terlalu jiwang
tapi saya nak awak tahu semua nii
and thanks awak sebab awak hadir dalam hidup saya walaupun sekejap :)
trash talked @ 7:20 PM

»hazzy haz
Tuesday, April 26, 2011


meet Hazirah Othman

aku tabik gilaarr kat mangkuk sorang nii. hampa maybe nampak dia as on of my bestfriends. tapi she's more than that (not in a lesbian way). em kepada kawan kawan yang lain. tolong jangan terasa sebab aku tak tulis pasal hampa :)

haz
dude, aku sayang hang. mungkin hang tak sayang aku sebanyak aku sayang hang. tapi aku cuma nak hang tauu yang aku tabik hang gilarr weh. somehow hang dah macam idol aku tauu dok. hang boleh main gila gila punya main, but at the same time hang pandai gilaa. then, hang macam terer gila in everything. tapi part yang aku paling suka, lovelife kita macam relate tauu dakk? haha sorrry aku tengah tak ada ayat nak tulis. aku just nak hang tau yang aku sayang hang and aku faham apa yang hang rasa tentang ______. :) I feel the same way. em thanks sebab duk tolong aku buat cupcakes :) sorry lagi sebab tak dak ayat nak tulis. semua bercampur aduk dalam kepala. byeeee <3
trash talked @ 7:57 PM

»awak

awak, saya nak bagi tau awak something. tapi mungkin awak tak akan dengar, TAPI SAYA TETAP NAK BAGITAUU !

saya sayang awak! dari dulu lagi saya sayang awak
saya tunggu awak lama tau dak
time awak dah jadi hak saya, awak tinggalkan saya demi dia
awal awal tuu memang lah saya marah
tapi sekarang saya tak marah dah
saya cuma nak awak balik jea
tapi saya tauu awak taknak kat saya balik

saya try kawan dengan kawan baik awak sebab nak lupakan awak
saya tak tau kenapa saya fikir macam tuu
sedangkan kawan dengan mereka lagi membuatkan saya rindu awak lebih
awak mesti marahkan saya kawan dengan kawan kawan awak?
sorry

saya nak mintak maaf sebab saya banyak sakitkan hati awak
physically and mentally

saya rindu awak
saya nak sangat kawan dengan awak balik
please
saya taknak kehilangan awak
saya tak boleh cari orang yang sebagus awak
saya tau saya tak layak untuk awak
tapi saya akan cuba berubah untuk jadi lebih baik

pleaaseeee, wo xiang nien ni :(
trash talked @ 7:46 PM

»exausted

from home to haz's to aliaa's school to taman rimba, pusing taman golf to home again :)

______________________________

tadi lari dari Ko-K dengan diyana. balik rumah, tidur japp then hantar D almost depan sekolah. p jalan ke rumah haz hantar cheese cake. jumpa aunty fizah, kebetulan dia nak p sekolah aliaa, aku jalan dengan dia lahh. bagi aliaa cheese cake, then p taman rimba jumpa saiful. hajat nak jog, tapi dah penat sangat, jalann jeaa. sembang. heee, time balik tuu dia hantar. tapi kami lalu kat jalan ban sebab tanak lalu kat jalan raya. then jumpa davina, dia ingat saiful boyfriend aku, dia menjerit laa ya Allah, haha then dia jerit nama DIA. aku cakap lahh, saiful KAWAN DIA. bukan DIA. dia duk jerit jugak. tunggu lah dia kat sekolah esok. anywayy, sampai rumah dah dengan selamat. tengok tengok kawan mama daddy ada. dia bagii durian, I LOIIIIKEEEE !!! <33

THE END :)
trash talked @ 7:08 PM

»bowling shoes
Sunday, April 24, 2011

me and Haz nak beli kasut bowlingg, tapii kami nak Dexter punyaa. staii kott :) kat Alor Star dah sah sah tadak. so, mana mau cari kedai Dexter nii? :(

Dexter's :)

trash talked @ 6:18 PM

»encik saiful, bacee niiii :D
Saturday, April 23, 2011

haha piea marah sebab aku post yang niii
saya agen pencari jodoh
so dia post niii
click disini untuk membacee :D
trash talked @ 9:40 PM

»weirddd

tengah online boring-boring, tiba tiba ada orang call. aku save nama dia AFIQ. bila aku angkat duk mengHELLOkan diri. dia senyap. so aku letak lah. then aku text tanya awat. dia kata saja, teringat. aku duk heran sorang sorang sebab aku kenal ramai afiq. tapi yang aku ingat aku save nama depa pun dua jea. Afiq Izwan and Afiq Irfan. bila aku tanya tuu afiq mana dia jawab Izwan. then dia kata dia mimpi aku semalam. nerrghhhh.. you're weird dude. haha it's okay, btw IMYT :)


trash talked @ 1:44 PM

»saya agen pencari jodoh
Friday, April 22, 2011

meet Encik Saiful Asmadi bin Mansor. :)

macek Shafiyah Hatta, dia niii baikkk woooo :) aku kasi anak ikan hat paling baguiihhh kat hang. take it or leave it. haha. encik Saiful Asmadi, jangan marah yerr saya cakap mcamniiii. HAHAHHAHAHA

ps: mood tengah tak berapa nak warass :D
trash talked @ 9:09 PM

»feraideyy

It's Friday, Friday 
Gotta get down on Friday
______________________

seperti pagi Jumaat dimulakan dengan breafast dan trainning :) first game balancing macam last week. second game one step. third game aku main dengan haz, full step :)

balik rumah makan. then keluar balik p lib dengan haz. aku ajak saiful. sampai sana p letak beg bowl haz kat cp. then p beli buku etc. kept saiful waiting kat lib. masuk lib full !!! first kami duk kat tempat kanak kanak under 6 tuu. haha maccam bodo jea. then kawan saiful balik, kami duk kat meja sebelah tuu. pasal homework jangan tanya -_____-"

daddy mai ambek pukoi 5++. then p ambek mama kat office. lepas tuu p makan. lepas makan p beli seluar sleck untuk bowl. then balik rumah :))
trash talked @ 8:55 PM

»bottom of ocean
Thursday, April 21, 2011

It's been in the past for a while
I get a flash then I smile
Am I crazy?
Still miss you, baby

It was real, it was right
But it burned to have to survive
All that's left is
All these ashes

Where does the love go? I don't know
When it's all said and done
How could I be losing you forever?
After all the time we spent together

I have to know why I had to lose you
Now you've just become
Like everything I'll never find again
At the bottom of the ocean

In a dream you appeared
For a while you were here
So I keep sleeping
Just to keep you with me

I'll draw a map, connect the dots
With all the memories that I've got
What I'm missing
I'll keep reliving

This is it
Let go
Breathe

You don't have to love me
For me to, baby, ever understand
Just know of all the time that we both had
And I don't ever wanna see you sad, be happy

I don't wanna hold you
If you don't wanna tell me you love me, babe
Just know I'm gonna have to walk away
I'll be big enough for both of us to say, be happy
________________________________

hari tuu I told haz pasal laguu goodbye. the dia suh dengar laguu nii. dayyymmm, thiss song is yet another song that reminds me of HIM. and reminded haz about N. :(
trash talked @ 6:19 PM

»wtf


saya dengan haz bercycling lagii hari niii. kami p sekolah aliaa. tapi dia takdakk. so kami p lahh taman rimba. pusing dalam taman golf, beli air.

the kat depan taman rimba tuu kan ada orang duk jog. semua aku tengok ikut satu arus jea. aku dengan haz pun ikut arus tuu lah. joggers ikut dekat atas tuu, aku dengan haz naik basikal, takkan nak naik kott. kami jalan cycle atas tar lahh. aku cycle atas line putih tuu sebab ada kereta kat belah kanan aku. time aku tengok depan adalah sorang uncle indian nii. dia jog lawan arus kott. haz duk kat belakang. dia duk suh aku tepi. aku nak tepi kot mana lagii? nak suh aku mampos kena langgar kereta? nasib baik time aku ketepi tuu takdak kereta. aku ingat dah settle lahh. time kami berselisih tuu, dia menjerit "IDIOT" kat aku. aku kalehh belakan tengok dia and I was like,  "WHATTTHEEE?????" thank God joggers tadak time tuu. aku kalehh belakang mana tau kot kott izul dengaq. tapi dia tak dengaq sebab dia pakai headphone. aku ingat aku jea kena. haz kena jugak. bhaaaiii, kalau aku maki uncle tuu tengah jalan tadii, silap hari bulan pergaduhan antara kaum pulak. hahahaa. uncle tuu yang salah, nak blame aku pulak? aehh, boleh jadii geng dengan Cik P nii. hahahaha. okayy, maybe salah aku sebab almost langgaq dia. tapi salah dia yang p jalan lawan arus and jalan atas tar tuu pasaipaaaa??? bandaran dah buat siap dahh tempat sepesel untuk joggers. TAAAKKKKK ! nak jugak jalan atas tar, lawan arus and marah aku!!!!! eee nasib baik indian, dah sah sah, GTH. kalau melayu tadii, memang aku maki balik. daddy cakap, "kalau kamu tahu kamu betul, stand up for yourself. tapi kalau rasa kurangg sikit betul tuu, duk diam je, jangan nak malukan mama daddy." **aeeeii, pak aku nii pun satuuu -____-"
trash talked @ 12:00 PM

»breakeven
Monday, April 18, 2011

time baru on FB tadi, tengok stats haz, dia tulis "he's moving on, while im still grieving =='". macam terasa jaa. so, aku like lahh. then dia post kat wall aku.

They say bad things happen for a reason
But no wise words gonna stop the bleeding
'Cause he's moved on while I'm still grieving
And when a heart breaks, no it don't breakeven, even, no
 
What am I gonna do
When the best part of me was always you
And what am I suppose to say
When I'm all choked up and you're okay
 
You got her heart and my heart and none of the pain
You took your suitcase, I took the blame
Now I'm tryna make sense of what little remains, oh
'Cause you left me with no love and no love to my name
I'm still alive but I'm barely breathing
Just prayed to a God that I don't believe in
'Cause I got time while he got freedom
'Cause when a heart breaks, no it don't break
No it don't break, no it don't breakeven, no
trash talked @ 10:36 PM

»Puteri Aida Adlina binti Abdul Aziz
Sunday, April 17, 2011

meet this BITCH :)

name: Puteri Aida Adlina binti Abdul Aziz
nickname: Cik Putu / FUCKING BITCH


_________________________________

you know what, yes, aku jahat. ramai orang tak suka aku sebab? depa punya pasal lah. aku mengaku aku jahat wepp. tapi aku tak lah sejahat perempuan kat atas nii.

pagii tadi ada ceramah kat dewan. tiba tiba, ainun kata, "weh kenapa ustazah azlin duk dengan Putu?" aku pun kaleh laa tengok. then aku buat dunno lah sebab tak tau dia tengah cari sapa. rupanya, dia cari akuu. babi tak babi? dia bawak masuk bilik PK Hem. dalam bilik tuu ada mama and kakak putu. 

bukan nak kata, time kena beletiaq, kena marah tuu. memang best? semua pakat kena kat aku. as if aku yang jahat kat situ. aku berubah depa tak nampak! depa just nampak yang jahat jea. yang pasal putu p mengaku kat ustazah A yang jat tuu abang KANDUNG dia, AKU TAK SURUH PUNN !dia yang p mengaku sendiri. the pk hem duk kata aku yang paksa putu suh back up aku. 

haram pukimak hang ! aku tak pernah suruh putu back up aku untuk apa apa punn. selama nii dia yang volunteer nak back up. konon nak buat baik lah. dah tuu selama nii jugak, DIA YANG MINTAK TOLONG AKU BACK UP DIA. haram lancau lahh wehh !!!

_____________________________________

Putu, hang dengar sini. 

hang memang kawan yang lancau hang tauu dak ! duk putaqq belit macam macam. kata kat orang pasai orang lain sedangkan tak betul pun. okay, maybe cikguu boleh kata hang baik aku jahat sebab depa tak kenai perangai sebenaq hang. mak hang pun boleh kata hang baik sebab DIA MAK HANG. tapi, KAMI, kawan kawan hang yang dah kenai PERANGAI SEBENAQ HANG, dah masak dah dengan perangai sebenaq hang. kami tauu lah hang macam mana! hang nak tunjuk blog aku nii suruh mak hang baca yang aku tulis pasal hang, maki hang? DIPERSILAKAN DENGAN SEGALA HORMATNYA ! aku tak heran lah kalau hang nak tunjuk kat agung sekali punn! aku bukan nak ugut hang, tapi hang ingat tak video yang hang buat dengan Art? hahaha, aku aliaa and ineng dah tengok lah video tuu. serious MANTAP GILAA BREAST HANG ! hahahaha. lepas niii, hang nak kata kat aku lagi? KATALAHH ! nak petik nama aku lagii kalau hang salah? PETIKLAHHH ! nak mengadu kat mama hang aku maki hang? MENGADULAH ! aku tak hairan sikit punnnn !!! TAPIIIIII, bila hang nak sabitkan nama aku, MAKE SURE ADA BUKTI yerr? satgii kott, KAMI semua buh balik kat hang siap berbukti bukti lagii, baru tauu! hahaha. LANCAUSETANPUKIMAKBASTARDMANJATALAMDUAMUKA & kata kata yang tak baik lagiiiii :)

take care bitchhh !

ps: kepada semua yang berkawan or hendak berkawan dengan BETINA nii, pikiaq lah dua tiga kali duluu nahh? ASSALAMMUALAIKUMHIWABAROKATUUHHHH !
trash talked @ 3:35 PM

»sweet sixteen noh hanggg
Saturday, April 16, 2011

dude, dengar sini. 


HAPPY BIRTHDAYYY WEPPP !
haha aku tauu hang tak boleh online sebab P1 tak bayaq lagiii. hahhaha. just nak wishing wishing jeaa. errr. 


hampa hampa kat luaqq sanaa, nii mummy ceqq. haha. nama dia Nur Inengwati binti Azmi. umoqq dia? hahaha hari nii 16 dahhh. heee. esok dia boleh p ambek lesen motor dahh. aku ? bulan 7 baru bolehhh. tuu pun kalau mama saya bagiii. anywayyyy, MERRY BORNDAYY DUDE!


trash talked @ 10:39 AM

»perubahan
Friday, April 15, 2011

why do I have a feeling that EVERYTHING's changed? nak macam dulu balik. em I not just talking about HIM. Im talking about EVERYTHING. things in school and outside of school. ESPECIALLY outside of school. ughhhh tak suka lah macam niii. rasa macam nak cry all day long, tapi it's not worth it. what can I do to change everything back to the way it is? HELPPP!!
trash talked @ 10:52 PM

»penyeksaan


a day full of torture -___-"
___________________________

pagi-trainning :)
budak budak ramai yang tak boleh mai. ada pun 4 orang jea. tolak aku haz shyla enon and haikal. hahaha.. haikal joinn sekali. jebon betul. first two game basic jea. Balancing. teqa satu game pun tangan dah nak tercabut. nii dua game, jenoh hanyunn bola tuu. haha. third game baru main betul. lawan dengan shyla haz enon and haikal.

balik rumah, sambung buat laporan khidmat masyarakat **baju tak salin** pluss dengar lagu Goodbye repeatingly. :'( then tertidoqq. hahahaha

about 4 something, aliaa call. dia tanya tengah buat apa, aku bohong kata tengah buat laporan lagii. hahahah. bila letak, aku sambung tidoqq. then dia call balik. dia kata wehh hang cakap dengan haz. dalam kehairanan pluss kemamaian, aku pun cakap lahhh.

h : teman aku p sportplanet wep aliaa ada emergency tak boleh ikut
n : hang gila?! aku nak bagi alasan apa kat pak aku?
h : cakap jea nak p tengok kelas aku lawan futsal.
n : **tak letak phone lagii, p tanya daddy** dad, nak p sportplanet teman haz tengok kelas dia lawan futsal.
d : okay
n : **sambung cakap dengan haz** okay aku boleh p
h : haaa, siap cepat aku otw dahh, ehh nak sampai dahhh, eh depan rumah dahh

aku yang tengah mamai, grab handbag, grab klip rambut, terus keluar. before tuu salam daddy lahh. masuk masuk kereta. baru terasa nak p toilet. adehh. kelam kabut kott. anywayy, kami hantar aliaa balik. tumpang toilet rumah dia. tapi tak terasa pulak **actually aku tak reti guna toilet yang ada, errrr nvm**. masuk kereta, matni p ambek amin sebab amin nak teman matni p gunting rambut. lepas tuu baru dia hantar kami dekat sportplanet.

dalam kereta tuu aku baru teringat yang hari niii JUMAAT. and every jumaat pukoi 4-6, DIA main futsal. dayyymm !

sampai sportplanet haz cakap dengan izul kat luar. then izul kata, J** ada kat dalam. perrggghhhhh, aku dah agak dah ! 

anywayyy, the torture part was tengok muka dia and tahan air mata. haz dengan aku terseksa gilaa oh kat sana. WHY? sebab dua orang mamat yang PALING KAMI SAYANG ada kat sana. depa lawan each other pulak tuu. KSAH vs Maktab Mahmud. omgomgomg !!!

first time aku tengok haz punya N yang dia duk cerita selama niii. hmm. errrr nampak afiq irfan, dan mengutuk CIK P dengan dia. hahahaha. then afiq hantar haz and aku p rumah wany sebab game depa pun dah habiss. kalau duk tunggu matnii kat situ tobat cering, sebab ada 3 orang perempuan jea. kami and sorang lagi budak kecik tuu. haha

dah laahhhh, end the storyy here.. :)

ps: GOSHHHHH, RINDU GILAA KAT MAMAT TUU. MACAM NAK P HUG DIA TADIII! :((((
trash talked @ 10:12 PM

»quote of the month
Thursday, April 14, 2011

"I don't regret that I met you, I don't regret what we did, I just regret that it took me so long to realize your not the one for me."
trash talked @ 7:20 PM

»cik P :)

dear BITCHH,

jujur waa cakap, waa tabik sama luu ! luu dah tauu luu yang salah, and dah memang ada bukti SAH luu salah, luu still nak petik nama waa? nak bagitauu satu dunia tuu salah waa? BUTUH HANG LANCAU BETINA WEHH ! hang sedaqq laa dirii ! laa nii, almost SATU SEKOLAH tauu hang tuu pembohong besaqq ! duk main sumpah sumpah menatang apa weeiiii? mai aku sumpah hang mati tengah jalan? kelmarin sembang macam puki, duk buat baik depan kami semua konon, belakang kami? hahaha hang bodoh hang tauu dak, buat kerja kantoii! hahaha aku taktau lahh nak kata apa dengan hang. hidup hang kan, so ikut hang lahh nak kata apa pun. yang pastii, tadi hang tak mai sekolah, memang bestt. satu kelas dah tau CERITA SEBENAQQ. tadak tokok tambah macam hang duk buat. lepas nii, hang cakap apa, hang sumpah demi nama Allah pun orang tadak nak percaya cakap hangg. hahahaha.. takecare bitchhh :))

yours sincerely,
Sabrina Johan :)
trash talked @ 6:29 PM

»bowling clubbers :)
Wednesday, April 13, 2011


peeps! dengar sini **more like baca sini**.
kami nak tulis peraturan-peraturan jaa. kami tau kalau kami bagitau hampa sure hampa lupa or silap dengar or lupa or ANYTHING lahh. so, everytime hampa nak p trainning bowling, hampa BACA nii. kalau boleh hafal sekali :)
kami bukan apa, kami takmauu lah nanti coach or geng MSSK kata apa pulak, sebab kita train dengan depa. so, hampa ingat ingat lah a few things nii okayy? :)

bila hampa nak p trainning, make sure:-

  • DATANG AWAL ! **punctual lahh, jangan 7 pagi dah tunggu pulak
  • pakai baju PJ or baju bowling **bila dah dapat nanti lahh
  • pakai seluar sleck. **no jeans, no shorts, no track bottom
  • bawak RM8. **satu game RM3, kasut RM2.

bila dekat bowling alley tuu:-
  • jangan nak terhengeh sangat **sorry, taktau ayat yang macam mana nak bagi hampa faham
  • jangan gelak kuat kuat
  • jangan main handphone
  • nak melawak boleh, tapi pada pada lahh.
  • jangan merayau
  • bila coach nak cakap something, DENGAQ!


dah lahh, kami rasa nii jea kott. sorry lah if hampa tak suka. tapi yang nii untuk kebaikan hampa jugakk. ingat ahh, if hampa tak ikut, kami tak segan aehh nak suruh hampa PUMPING depa semua orang yang ada kat sana :)

_____________________________________

okayy, maybe peeps yang baca nii mestii kata aku kejam kan? haha. kami bukannya kejam, kami cuma nak tolong. hahaha tolong selamatkan mereka dari malu and kena marah :)

adik adik and anak anakku, sorry tauu kami terpaksa buat macam niii.
trash talked @ 7:15 PM

»dramaDRAMAdrama -__-"


perrrhhh, what a dramatic day in school =__="

pagi tadi time Sejarah, haz mai kelas aku. selepas cikgu N cubit **sebab tak buat nota dia** baru aku dilepaskan. haha. haz mintak handphone. aku tak bawak. niat memang nak bawak. tapi tahh, pagi tadi bila nak buh dalam beg rasa macam malas pulak. so, aku letak ah atas katil. anywayy, aku cakap ah. putu maybe bawak. dia pinjam lah handphone putu nak call mama farah. 

time agama, mohana mai kelas kami panggil ustazah A. depa bisik apa taktauu, UA pun keluarr. time rehat haz mai makan sekali. dia story UA p kelas dia konfiden jea "Hazirah, serahkan handphone kamu. saya tau kamu bawak," haha mantapp ah UA, jenehh bawak moto tak pakai helmett. haha. haz pun melawan lah balik, dia kata tak bawak lah apa lah. dah benda betul dia tak bawak, suara TERtinggi ah time dia jawab tuu. putu dengaqq haz cerita. dia p sembunyi handphone kat mana tahh.

lepas rehat science. aku tak siap homework, terpaksa duk luar. tiba tiba mohana maiii. aku pun masuk ah sebab homework dah habehh. tengok tengok, dekat kertas yang mohana pegang tuu ada nama aku dengan putu. terkojut odennn! dia kata teacher N nak jumpa dekat bilik dia. ketaqq gilaa kott. ishhh.. masuk masuk tengok haz and UA ada. dah SAH pasaii handphone. masuk masuk kena beletiaq satt **lama lah jugak**. when dia start tanya pasal handphone, tiga tiga tak mengaku sapa yang bawak. 

TN : sabrina, kamu bagitau saya cepat, sapa punya handphone?
S : **silence, tapi dalam hati duk menjerit PUTUUU !**
TN : puteri, sapa punya handphonee?
UA : ishh budak nii aku sepakk kangg! **banyak kali dia duk ulangg**
P : bukan saya cikgu
TN : betul bukan handphone kamu?
P : betul cikguu
TN : sumpah?
P : **menyebut perkataan sumpah tapi tak clear**
TN : sebut sumpah betul! sumpah demi nama Allah bukan kamu punya handphone?!
P : SUMPAH DEMI NAMA ALLAH!
TN : sabrina, tuu handphone sapa?
UA : tah tahh handphone kamu apaa?
S : bukan saya punya cikguu !
TN : hazirah, kamu ambik handphone sapa call mak farah tadi??
H : saya taktau cikguu
TN : mustahil taktauu! jom p cari satu sekolah tu handphone sapa. mauu? saya tak peduli, saya nak jugak cari hanphone tu sampai dapat!

**selepas beberapa minit bertengkar....**

UA : sabrina, tu handphone sapaa?
S : **jeling jeling kat putu suh tell the TRUTH**
P : **jeling balik kata "jangan bagitauu"
UA & TN : jeling jeling apa?! bagitauu lahh tu handphone sapa!
S : **jantung nak terkeluar dah, lagii pun, aku takut sebab putu cakap sumpah demi nama Allah -__-" ** puteri, cikgu.
TN : puteri mana?
S : **dalam hatii -"buat buat taktauu bolee" ** puteri aida adlina
TN : puteri aida adlina yang berdiri sebelah kamu?
S : **angguk**

then mereka beletiaq apa tah. time putu p ambek handphone, aku dengan haz kena bletiaqq. lepas isi borang dimerit, putu sampai. beletiaq lagii. then putu and haz boleh balik kelas, aku kena stayy. -_-'

depa beletiaq lagi kat aku. angkut habehh pasal MIS. tiba tiba aku teriak.

lepas balik kelas, settle some things yang tak puas hati tentang _____. I think, yang tu tak perlu lahh bagitauu. biar orang yang tau jea tauu :)

the endd =___="
trash talked @ 6:37 PM

»I miss youuuuu
Monday, April 11, 2011

I can honestly say you've been on my mind
Since I woke up today, up today
I look at your photograph all the time
These memories come back to life
And I don't mind

I remember when we kissed
I still feel it on my lips
The time that you danced with me
With no music playing

But I remember those simple things
I remember 'til I cry
But the one thing I wish I'd forget
The memory I wanna forget
Is goodbye

I woke up this morning and played are song
And throwing my tears, I sang along
I picked up the phone and then put it down
'Cause I know I'm wasting my time
And I don't mind

I remember when we kissed
I still feel it on my lips
The time that you danced with me
With no music playing

But I remember the simple things
I remember 'til I cry
But the one thing I wish I'd forget
The memory I wanna forget

Suddenly my cell phone's blowing up
With your ringtone
I hesitate but answer it anyway
You sound so alone
And I'm surprised to hear you say

You remember when we kissed
You still feel it on your lips
The time that you danced with me
With no music playing

You remember the simple things
We talked 'til we cried
You said that your biggest regret
The one thing you wish I'd forget
Is saying goodbye, saying goodbye
Ooh, goodbye
trash talked @ 6:29 PM

»yes, AWAK

awak, saya rindu awak :(
saya tauu, awak tak rinduu saya
saya tau awak tak suka saya post tentang awak
tapi saya cuma nak awak tau yang saya sayang awak


trash talked @ 6:09 PM

»ngehhh ^^,
Saturday, April 9, 2011

mood: gilarr siokkk ! HAHHA

okayy, pagii tadi lepas bangun tido straight to buat homework. mama daddy keluar time tuu. then lepas diorang depa balik, depa cakap nak keluar makan kat AS Mall. sampai as mall. mama ajak  tengok wayang. cerita Rio. lawak gila, suara pun serak for about 10 minutes. then meyan & memei nak tengok Justin Bieber-Never Say Never. aku taknak sebab bukan 3D. tapi dah daddy bagi greenlight, aku ON ! haha. so, kami tengok 3 orang jea lahh. dalam cinema tuu ada 14 orang jea. **yes, I counted. --'** keluar cinema daddy lambat sikit sebab pegii tapau Nasi Mamak Royale. perrrhhh .. ahhaha. then p makan kat rumah tok. **balik rumah baru ak usambung buat homework :) THE END <3

bythewayy, harinii saya bagii putu jealous sebab saya p tengok JB dulu sebelum dia. and saya bagi matni jealous sebab saya makan nasi mama royale :) SORRY TAUU, hahaha

trash talked @ 10:56 PM

»GAW
Friday, April 8, 2011

OMG OMG OMG, iloooveeeeyouuuuu ! :)))
trash talked @ 4:16 PM

»bebowlinggg

It's Friday! Friday! **daymm that song's stuck in my brain. HAHAHHA

thanks Arep Azrai kerana call tiap tiap satu jam since pukoi 3 pagii. -___-". and thanks Najmi sebab kejutkan pagii tadii -__-". depa dua ekoq nii tak bole nak bagi aku lena dengan aman. grr. anywayyyyyyyyyyy...........

tadi ada trainning bowling. aku bangun awal gilaa. tapi pukoi 9.15 baru masuk mandi. hahah. haz suh p awal pukoi 9.30. kesian budak budak tuu. p awal tapi gelap lagii. aku p pinjam baju bowl ineng. and seluar sleck diaa. lepas tuu sampai Sentosa dalam pukoi 10 something. duk dengan Is Alyn Kemy and Najmi. then call haz. haz kata naik tingkat 6. sampai atas, bayar duit. then first time jumpa coach. dia kata minngu ni nak observe kami main macam mana dulu. pastu ada 2 orang anak buah dia tengok lah and ajar yang mana tak betul.

anak buah dia ada 2. sorang pakai baju merah. sorang lagi pakai baju purple. aku suka hat purple tuu. CIOOMEELL GIIILAAA! hahaha.

bla bla blaa, semua pakat balik. time aku nak tambah lagii satu game. daddy datang. nasib dia tak hingaq sebab ada shyla. hahah. then aku bagitau dia coach yang mana. then aku cakap lah nama coach tu Helmi. tiba tiba time coach datang dekat sebab nak sembang dengan kawan dia. daddy tanya. nama apa? Helmi eh? then dia bangun p kat coach. 'Bro! hang coach depa nii kaa?'. nahaaaiii ! satu dunia dia kenaii ! HAHAHA. sembang punya sembang dengan coach. time nak balik tuu dia bagitau. coach tuu senior dia. senior setahun jea. tapi anak sulung coach tuu baru umoqq berapa. kecik lagiii :O. 

dah lahh. penatt. boooiiyyyeee :))
trash talked @ 4:01 PM

»dedicated to N :)
Thursday, April 7, 2011

dude, she's not into you anymore. cant you see, she has moved on. hang tak boleh nak paksa dia sampa bila bila. yes, aku tauu, memang susah nak lepaskan dia. tapi nii baru awal awal. you'll get over her too eventually. tolong lah jangan duk buat macam tadi lagii. aku tau hang DESPERATE nak kat dia. tapi hang buat macam tu, and dia takmau terima hang, hang yang malu. serious tadi aku takut gilaa nak tinggalkan ineng dengan hang. teqa kami ada kat situ pun  hang duk buat gila, genggam dia kuat kuat, tampaq pipi dia, isshhh.. phyco kott wepp. em tolong lahhh. try lupakan ineng. jangan duk pikiaq sangat pasal dia. try not to contact her dalam seminggu dua. pleasee? then hang nak kawan balik dengan dia okay, tapi jangan paksa dia untuk terima hang balik. okayy?

bythewayy, sorry marah/jerkah hang tadii. :)
trash talked @ 5:50 PM

»
Tuesday, April 5, 2011

awat yang hampa semua PERASAN aku kata kat hampa? hahahahaha. terasa ambek lahh. tapi kalau main serbu tak pakai helmet nak marah marah. check laa dulu aku kata kat sapa. BODO !
trash talked @ 6:41 PM

»I know where I stand
Monday, April 4, 2011

Im not as PRETTY as you are.
Im not as CUTE as you are.
Im not as GENIUS as you are.

in fact, Im not as half of a girl that every guy dream off as you are.

but all I know is,
I love him more than you do

just wish that he could see that one more time :)
trash talked @ 6:31 PM

»pain oh painnnn
Sunday, April 3, 2011

harii niii tak pegii sekolahhh :) sebab? kaki saya sakittt :(( semalam before lari tak stretch betoi betoii. lepas time lari tuu dah sakit dahh. tapi tak teruk. petang tu pulak bowling. balik malam tuu apa lagii. bengkak ahhh. tadi pegii klinik ambek MC. doctor bagi lah jugakk ubat untuk sapu and tahan sakit. satu minggu tak boleh buat apa. pegii balik sekolah daddy ambek. dekat sekolah tak boleh merayau rayau dahh. and no bowlinggg for one week ! :( OMG. hopefully by Friday okayy dahh. esok and rabu ada trainning. tapi aku maybe tak pegii. esok forsuree still sakit en. rabu pulak sebab Nen, Dang (grandparents **daddy's parents) nak datang dengan Aunty Nana. takpa lahh. hampa doakan kaki aku okay by Friday tauu. sebab Friday nanti nak pegii bowlingg :( teacher nak datang tengok. :)
trash talked @ 5:35 PM

»what a dayy ^^,
Saturday, April 2, 2011

mood: in painnn :(
______________________________

pagii tadi merentas desa. serious penatt. hahaha. sampai sekolah awal kott. haaaa. masuk kelas meja dah disusun. then pegi kat kelas Piea nak letak beg. tapi piea mai lambat. so, p lah letak dekat kelas 4ss3. kawan kawan yang rapat dengan aku, sorang pun tak datang. khinzir betoi. anywayy. aku lari dengan piea, tapi kebanyakkan masa jalan jea. sampai dekat petronas, stop beli air. keluar jea dari petronas, minum lahh. budak kelas aku nampak, semua pakat jerit 'nina nina nina!' aku pun apa lagii. lari ahh. hahahhaha. sampai kat sekolah, aku dengan piea jalan jea. ramai lagii kat belakang. agak jauh.sampai tengah tengah tuu. cikgu ada bagi pengumuman, sapa tak sampai garisan penamat lagii lari lah cepat nak dapatkan number. tapi kami macam nak tak nak jea. tiba tiba orang pakat jerit lari lah larii. sebab nak dapatkan mata for rumah sukan. aku dengan piea apa lagii. pecut ahh. then piea dekat belakang. time tu aku dah nak ambek number. tapi PIEA JATUH! so aku p lah dekat dia nak tolong. tengok tengok dia bagun p ambek number tinggai aku. haree. so, piea got #152 aku dapat #153. okayy lahh. hahahahhaha.

lepas makan, p dewan. penyampaian hadiah. aku duk belakang. melati sebelah cempaka. aku duk dengan janati teng and piea. teng and piea cempaka. sekolah kami dah macam sekolah laki dah tau tak time cikgu announce winners. haha. yea lahh. rumah anggerik pulun gilaa. haha. menang jea nyanyi lagu depa. free kena boooo. hahahhahaha. by the time keluar dewan. suara aku and piea MACHO gilaaa. hahahhaha.

__________________________________

petang bowling. nothing to storyy :) malas actually. yang anda perlu tahu is saya benci mangkuk jamban tu and awek dia yang pikiaq dia hot sangat sampai nak jeling kat kawan aku. weii perempuan, kami tak hinginnn lah kat balak hang tuu. tolong lahhh. kami ex dia. kami tauu lah perangai dia macam mana. trust me bitch, hang takkan kekal dengan diaa. hahhahahaha. eh, tapi perangai dia yang suka memaksa + suka buat teruk tuu, dengan perangai hang yang bajet hang hot sangat tuu, macam perfect jea together. hahaha. takpa takpa, aku doakan hampa kekal :)

_________________________________

ohhh, kaki saya sakit :))
trash talked @ 5:01 PM

»gedikgedikgedikkkkk !
Friday, April 1, 2011

okayy, sekolah kami ada seorang cikguu baru. Sir F namanya. I think bahiyahrians tahuu lah siapa. haha. dia nii ganti Cikgu Aris. dulu, cikgu aris is the only guy yang hensem/muda dalam sekolah tuu. maklum lah sekolah perempuan, pantang nampak lelaki. hhahahah. anywayyy, cikgu aris dah pindah. now ada sir F. bukannya nak kata aku gedik atau LOQLAQQ, tapi sir F tu MANTAPP kott! HAHAHAHAHA. geli pun ada jugak bila aku kata macam tuu. tapi serious. he's kinda chubby. and comell. perrggghhh, macam teddy bear. hahaha. bodo bodo bodo. eeiiiuuuu! hahahahah. dah dah, hampa baca nii, jangan nak heboh heboh kat sekolah. kalau nak heboh boleh, tapi jangan sebut nama aku. 

Sir, if sir baca niiii, sorry tauuu. hahaha. cuma luahan hati semata mata. bukan saya usha sir. tak sengaja harii tuu. tadak nafsu punn.
trash talked @ 2:17 PM

»

OMG, Im missing loads of people todayy.
especially HIM :((
trash talked @ 2:10 PM

»bowlinggg

rasa macam lama jea tak update blogg :)
nak update niii. nak talk about my school's bowling clubb :)


________________________________

okayyy. macam nii. hari selasa tuuu, kan ada kokurikulum. anywayy, time perjumpaan kelab bowling tuu. teacher cakap, pengetua nak bubarkan kelab bowling. ada macam macam sebab. salah satunya sebab tak ada pelapis under 15. sekarang ada lahh. tapi atikah & farhana jea. tu pun depa form 3 sekarang. next year dah upper form dah. 

so haz and aku pun recrut lah budak form 1 & form 2. hari tuu yang bagi nama punya banyak. 64 orang. tapi yang datang tadi 21 orang jea. --' anywayyy, teacher kata budak budak yang ada attitude problem tuu OUT TERUS, no if and buts. hahahahha. tapi aku and haz dikecualikan sebab kami yang bagii full komitmen :) (sounded pretty stupid --') then selepas kami ambek nama apa semua. ingat hari niii, petang niii, nak stream terus. tapi tak jadi sebab teacher tak sempat nak buat surat kebenaran. so kami decided nak buat IceBreaking jea lahh.

okayyy, yang nii yang aku nak setorii niii :) tadi pagii, bangun pukoi 6 ohh. p mandii pa semua. then baru teringat hari nii jumaat. bodoh, tidoq balikk ahh. pukoi 7 something something bangun balik. text haz. masuk toilet cuci muka and berus gigi for the second time. p balik p balik, pusing satu rumah. daddy baru bangun nak dekat pukoi 8. tapi nasib baik dia dah siapkan breakfastt lepas subuh tuu. buh dalam bekas, matnii ambekk :) p ambek ineng and shiela sekali. then sampailah sekolah. **actually, kami (KAK-KAK niii) kena mai awal sebab nak tengok sapa yang punctual, sapa tak. tapi kami yang mai lambat. haha. nasib baik budak budak tuu sampai dahh. tapi ada dua tiga orang lambat.

anyhoww, kami start by giving notes pasal bowling. lepas tuu, kami divide into 5 groups sebab ada 4 orang KAK and Tasha Kecikk. tasha is kinda +- fessi jugak sebab dia terrer :) then, group aku and ineng dekat kelas 4SS1 (kelas aku lerrrr). haz, tasha and shiela duk kelas 4SC3. dalam pukoi 9.30 tasha kena balik sebab ada tournament. so, jadilah 4 group.

haaaaa. nak bagitauu. group aku ada Hannan (budak form 1 yang duk dengan aku time qiamullai f1 tuu), siti aisyah (budak arab, tapi dia comelllllllll !), Isdatul, Kamilia & Azreen. haha. aku bajett ambek hat comel comel. sapa yang kena group dengan haz tuu, KESIANN HAMPAAA. tobat kena jerkah 24/7. tapi, group aku pun, hampa jangan ingat aku baik sangat. sakitkan hati aku, nayya hampa. tapi takpa. aku tauu hampa baikk kannn :D

lepas sua kenal apa semua, the 4 groups join together dalam kelas aku. nak teach a few things bout bowling. tapi kebanyakkan shiela and haz lah yang ajaqq. aku dengan ineng tengok + dengar laguu jea :) blaa blaaa blaaaa. BALIK :)))
trash talked @ 1:41 PM