Small Cute Grey Red Outline Pointer
Hey! Welcome to my online diary.

Follow me:
Twitter: @sabbynina
Tumblr: Flightless Bird
»Pecahkan Subuh Bahagian Satu
Wednesday, November 30, 2011



I cant wait for Part 2~ <3 


esok esok lahh I cerite yerr :) penat niii.. muah muahhh :*

trash talked @ 12:29 AM

»brothaahh ! ♥
Monday, November 28, 2011

yaww peeps! kenai dak mamat ni?



rasa rasanya budak budak Kedah kenai laa kot, abang saya kan HOT! haha aywayy, nama dia Mohd Radzi bin Darus. esok, 29/11/ 2011, he'll be 18 years old! Happy Birthday abang sayang ♥ mai mai kita bercerita tentang cina nii. \cina lah sangat/

okayyy, hari tuu aku outing dengan TB. then dia mai. aku nak tegoq dia, tapi segan. dia kan hot, aku nii sapa lah kan? haha then aku dengaq sapa tahh panggil dia Justin Bieber. so, lepas tu, aku panggil dia bieber lahh. boleh dikatakan, tiap tiap hari kalau tegoq, mesti duk gaduh. haha tak habis habis wei. haha. nii post post yang aku buat before dia jadi abang aku.


yang number 2 tuu, kami duk "gaduh" then Jiji and Abg Rifqi mai masuk gaduh sekali. then aku kata aku nak kutuk depa kat blog. last last tak kutuk pun. aku tulis la macam tuu. tengok tengok esok tuu kot, abang tulis kat blog dia. dia mintak aku jadi adik dia. tapi stai dia mintak macam tak ikhlas -,- sampai sekarang aku ingat ayat dia, "kalau hang takmau pun aku tak heran la wei" haha lebih kurang macam tuu laahh. nii post yang aku tulis lepas permintaan yang tak ikhlas tuu. haha click disiniiiiiiiiiiiii

haha tak ikhlas tak ikhlas dia mintak pun aku sudi kan? haha. mai nak cerita serba serbi tentang dia. \mesti hampa dah tak larat nak baca kan?/

abang nii kalau hampa bercakap dengan dia, ayatnya kadang kadang boleh membuatkan anda penyepak dia. haha. nak kata laser dak, tapi agak menyakitkan hati. second, dia nii lovable ;) hampa ingat senang ka dia nak jatuh cinta? haha. third, ugh sapa yang kenai dia kenai lahh. haha.

bytheway girls, dia single niiii. sapa rasa boleh 'tawan hati' dia? lai lai laiii, bagi number, mai gambaq. hahaha..

haaaa, aku ingat lagii time aku lap tuition tuu. \takat nii msti dah ada orang yang takmau baca dah, kan?/ abang baik AS harituu, malam tuu aku tuition. tapi aku nak jumpa dia. so, malam tuu dia, arep and ikhwan kott mai ambek. adalah sekeping gambaq dengan diaa. hahaha.

gelap -,-

dah dahhhh, tak larat nak tulis dah. aku tau, hampa pun mesti tak larat nak baca dah. KAN? hahaha


happy birthday abang sayang  Iloveyousooooomuch. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. nanti bila bila abang balik AS lagi adik buat cupcake nahh? muah muah :* takecare 

trash talked @ 10:59 PM

»dualapansatusatu

heyyyaaawww ! harini saya bangun pukul 1pm! haha lamaya tak bangun lambat macam tuu. actually aku bangun pukul 10+am tapi aku tengok nani, alia and aina duk tidoq lagii. aku pun tidoq laa balik. last last terjaga pukul satu lebih. yang nani lagii best, kalau mama aku tak call, tak terjaga. dah laa tuu, bila dia woke up, bising dekat semua orang tak reti kejut dia laa blaa blaa blaa. macam nak je aku kentut kat muka dia bagi dia jaga! -,- bukannya aku tak kejut, kejut kot, dia yang tak jaga. \DASAR -,-/

lepas mandi tadi dalam pukul 2 macam tuu, daddy text. dia kata. "kami baru balik dari tesco. garfield dok tunggu kakak depan pintu depan ni." then dia hantar mms gambar gapil tunggu ceq. semalam pun time daddy dengan meyan keluar p tengok bola, daddy text jugak. dia kata "gapil duk tunggu kamu balik. takmao tidoq dalam bilik. ni daddy and meyan keluar tengok bola, dia duk kat pagaq." alaaa laa, kesiannya adik aku yang berkaki 4 tuu. adik adik aku yang berkaki dua tuu, sorang pun tak rindu aku paa? lagi syiok ada laa kott -,- pfftt

anywayyyyy, esok tak sabiaqq nak balik AS!! yeahh ! esok photoshoot start pukul 2. -,- tukar plan. haha. tempat pertama, dekat Rumah TokSu, alaa dekat tempat TB photoshoot last year. dekat Taman Rimba tuu. second dekat Mini Putrajaya, Anak Bukit. lastly dekat, Kuala Kedah. :) \bytheway, sudi sudi laa Like page bulat: Takatlutut Photo

 lepas photoshoot, nak p tengok Twilight Saga: Breaking Dawn! yeahh bebehhhhh! I've been waiting lama dah kot ! planning awal nak pegii tengok sekali dengan Joyah, Tonah, Melah and Senah haha my PrettyGirlCuz. Atin, Mira, Alin and Sza. tapi tak kesampaian laa kan. so, tunggu part 2 pulak laa nak tengok dengan depa. kali tu, mesti JADI pulak. insyaAllah. haha. lama dah plan, dari Eclipse lagii. pfftt. 

kesiannya dia wei! -,-
gapil, nanti nina balik nah? nanti aku basuh berak hang, aku bagi hang makan, aku bagi hang mandi. segalanya lah. nah nah? Iloveyoulah kucing gila ! haha


Labels:

trash talked @ 9:43 PM

»rezeki turun dari langit

hey there! Assalamualaikum :) Peace be upon you ;)

Im at Jeniang. semalm satu family datang, maktok nani buat baca yassin. kira hantar aku sini sekali laa. aku stay sampai Selasa. petang Selasa tuu nak ikut pengantin and nani p photoshoot dengan Abang Bulat. haha. maj dah bulat sekarang jadi photograper. ambuii. haha.

anywayy, harini kenduri kawen angah nani. penat weii -,- mama daddy datang. dalam pukul 2 something macam tuu. elok depa sampai, pengantin pun sampai. aku dengan nani jadi photographer tak berbayar. ahaha.. okayokay, hari kami penuh dengan kepenatan. TAPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII................

smalam kami handle goodies, then tadi maktok nani suruh letak dekat meja tepi DJ tuu. "STATION". and jalan dekat sini kan tak berapa nak elok. time aku dengan nani BERGABUNG TENAGA angkat kotak tuu, ada macam lubang dekat situ. aku tak sedaq apa apa, tiba tiba...... GEDEBUK ! aku dengar benda jatuh. haha. aku sedar camera jatuh. rupanya, nani JATUH ! hahaha. kelakar kott. dah laa betul betul depan khemah. orang semua tengok. ahaha. yang aku bukan nak tolong, lagiii gelak ada laa. haha imagine laa wei. kotak tuu besar then nak tolong macam mana. hahhahahahaha.. if you were at my place, YOU WOULD HAVE LAUGHED TOO! haha. nani pun tak buat muka serious. macam mana aku nak serious? hahahhaa...

I'll upload the pictures when aku balik rumah nanti :)

ps: tadi kami bagi makan rabbits! they're so CUTE :)


trash talked @ 12:04 AM

»Big Bang
Wednesday, November 23, 2011




haha comel jaa depa nii. especially part 'hantu' tuu. haha

haha suko suka.

저는 빅뱅, 당신을 사랑



trash talked @ 3:03 PM

»Negaraku, tanah tumpahnya darahku ♥
Monday, November 21, 2011

weii Indons, eat our dustt yaawww!
we won !

yeahh bebeh !

congratulations Harimau Malaya ! I knew it from the beginning that we'll win. WHY? duhhh, because you guys are so damnn rude. try be nice and respect other countries. okay? byeee..

ps: gilaa syioronok nii Malaysia menang. auuuwmmm ♥

trash talked @ 11:56 PM

»Harimau Malaya vs Garuda -,-

haha currently in the room waiting for the score. what score? bola laa matchaa! final!! haha lawan dengan Indon. bhaiii, sakit jiwa aku dengaqq awai awai. pfffttt -,- depa dah laa main kasaq nak mampuih. then kurangajiaqq pulak tuu. ishh. okay, Im not saying that SEMUA Indonesians are kurangajar. but some of them are. that SOME are the penyebab Indonesia punya nama buruk. haha \okay, tah hapa hapa laa ayat aku/

I know, hampa mesti tertanya tanya kan kenapa aku duk dalam bilik tunggu result ja? haha bukan apa. aku rasa, bola sepak nii satu sukan yang boleh menaikkan darah aku. lebih lebih lagi time nyaris nyaris tuu kan? haeehhh, nasib baik aku kaki bangku ja \yes aku tak reti main bola pakai kaki, tangan reti laa/ anywayy, kalau aku reti main macam Beckham, dah lama aku fly p sana AJAQ depa macam mana nak mai. haha. macam mana pun, aku tetap minat bola. haha. \minat laa jugak/

well, that's all I guess. byee!


ps: to Indonesians (yang kurangajar), please behave. it's just a game. bukannya perang dunia -,-


GOOOOOOOOO HARIMAU MELAYA !!!!!!



trash talked @ 9:15 PM

»random
Sunday, November 20, 2011

aku teringin nak buat Tutorial. tapi aku nii jenis tak reti explain. pffttt -,-


trash talked @ 6:13 PM

»love


okay see this? I just posted it just now.


yang nii pulak aku hantaq kelmarin. dont think it the wrong way. we dont have couple issues. aku malas sangat nak pegang phone. ishh, senang baca lah kat atas tuu -,-

haha anywayyyy, since aku hantar PM tuu, kami JARANG text even more. we just texted, "3G", "goodmorning" and "goodnight". I know, mesti hampa kata sebab aku dah boring dengan dia kan? haha tak laahhh. it's just that kadang kadang text selalu pun sampai dah tak ada topic nak cakap. okay, itu dah dikira BORING. er lebih kurang lah. tapi aku sayang dia. tuu jaa aku nak cakap pun. okayy?

and since kami tak text to, I've been thinking about US. I dont want a single life. and I definitely dont wanna lose you. tapi aku rasa, kita kawan pun dah cukup. but then, bila aku tengok hang dengan perempuan lain, nanti aku jealous pulak. pfffttt..

honestly, aku tak tau apa yang aku nak sekarang nii. yang aku tau, aku nak pass SPM with warna terbang jaa. (flying colours)

well, tuu jaa.. byeeeee


trash talked @ 12:16 AM

»Don't You Remember-Adele
Saturday, November 19, 2011


honestly, this song reminds me of him. haha. mesti hampa kata "semua benda reminded her about him". haha memang true pun. cuma this more sad. haha I've been crying since tadi. haha. dah aku takmau cakap banyak. takut nangeh lagii. 

nak p tengok Terra Nova. byeeee
trash talked @ 9:01 PM

»hubby ♥




TAEMIN ♥
TAEMIN ♥
TAEMIN ♥
TAEMIN ♥
TAEMIN ♥
TAEMIN ♥
TAEMIN ♥
TAEMIN ♥
TAEMIN ♥
TAEMIN ♥
TAEMIN ♥
TAEMIN ♥
TAEMIN ♥
TAEMIN ♥

hahaa aku dah addicted~ pfffttt -,-

saranghaeeeeeeeeee !!! ♥
trash talked @ 4:22 PM

»KPop addict

okay hear this, you may be surprise.

I'm into Koreans! haha percaya tak? TAK kan? haha unbelivable? haha I know. me too. haha ni semua start dari mereka. haha lepas satu, satuu.. haha 

aww they're so cute tau dak? the way they dance. their faces. aww so cute cute cute ! haha 

especially my Taemin & T.O.P ♥ ♥ ♥

saranghae !

Lee Taemin ♥



did you know he was born on 18th July 1993? haha that's 2 years and 1 day before I was born. haha. which makes me love him even moreee. awwww :)

T.O.P (Choi Seunghyun) 



off to bed ~ annyeonghi jumuseyo (goodnight)
trash talked @ 1:13 AM

»Winx Club
Friday, November 18, 2011

ever heard of Winx Club? haha nii diaaaa....

nii yang first season, so Layla tak ada lagii
nii baru yang second season
let's start from the left. Stella, Layla, Tecna, Bloom, Musa and Flora. haha.

aku minat yang nii since darjah 4 kot tak silap. :) I named my first diary Stella. yang second was Bloom. haha seriously aku minat tak ada tahap dengan Winx nii. kalau boleh semua benda aku nak ada kena mengena dengan depa. haha. 

present aku time darjah 5, handbag Winx. mama baru balik dari KL. then dia beli bag tuu sebab aku mintak. then bila dia balik dia kata tak ada. so aku bebal lahh. seminggu sebelum bday aku, mama suh ambek apa tah dari bag travel dia. bukak bukak ada handbag tuu. haha terkejut cicak aku! tapi aku buat buat tak tahu jaa. time bday aku, mama kononnya nak buat suprise laa. aku pun "waaaaa! thankyou mama!" tiba tiba terlepas "actually nina tahu dah. nina nampak dalam bag mama." yang mama pun "ohhhh, haaa tak apa laahh". haha kesian mama. -sumber: diary lama

anyway, tadi aku tengok Nickelodeon \channel 612 tuu/, then ada cerita nii. waaaaa, best kott! teringat zaman kanak kanak ribena dulu! <3 aku pernah berangan nak jadi fairy, nak ada boyfriend macam depa, nak guna magic segalabagai. \duuuuhhhh, budak budak/ haha gilaa suka depa niii <33 

dah dah, takmau merapu lagii pasai depa nii. kalau aku tulis lagiii, mesti hampa tak larat baca. haha. 

nii boyfriend depa.. The Specialist :)

again, we start from the left. Helia, sebelah Helia tuu aku tak ingat, Sky, Timmy, Riven and Brandon. <3

nii yang jahat tuu, The Trix -,-

left, Stormym Darcy and Icy

dah laa. haha byeeeee
trash talked @ 7:17 PM

»143

aku tengok kau dah happy dengan diorang sekarang :) kau still perlukan kitorang ke? aku perlukan kau. tapi aku rasa sekarang kita macam susah sangat nak jumpa. kan? tapi aku nak sangat kita semua macam dulu. rindu kott. haha. aku taknak cakap banyak banyak. aku takut orang lain yang terasa pulak. aku just nak kau ingat kenangan kita yang dulu. jangan senang sangat kau nak lupa kami. btw, IMY. byee
trash talked @ 11:33 AM

»tototoooo
Thursday, November 17, 2011

I cant wait for Form 5! :) haha yeayyyy!

hari ni officially last day of school for 2011. next year Im FORM 5 bebehhh! oh wait, SPM -,- pffftt tak sabaq nak belajaq seni. haha. tak sabaq taknak belajaq account. haha. banyaknya tak sabaq aku. time sekolah duk membebel tunggu cuti. ni gedik nak p sekolah balik. \mai pang sedas weii/ haha

nii result yang aku printscreen harituu. pfftt


em tuu jaa, byee :)

ps: title tadak kena mengena dengan post
trash talked @ 11:30 PM

»Haru Haru - Parody


okay, kurang ajiaqq betoi sapa buat nii. haha tapi best kot. lawak laa jugak. haha. habeh MV nii dari sedih, dah macam tak sedih dah aku tengok. haha. kesian boyfiee aku :( haha

ps: aku dah gila Koreans dah laa nii -,- jangan kata apa. haha
trash talked @ 9:31 PM

»byebye Prinsip Perakaunan
Tuesday, November 15, 2011

the students of Form 5 batch 2011 sedang menduduki peperiksaan SPM sekarang. okay maybe not NOW now. I mean, bulan nii lah. er anyway, haritu dapat balik paper Account. cikgu Suhaida p Mekah so, cikgu Annajmiyah tolong mark paper. then dia panggil budak budak yang fail. then osofokos laa kan nama aku ada, NO DOUBT LA KAN WEI ! -,- haha. then cikgu cakap dia sekarang tengah gather budak budak yang fail and rasa rasa nak drop Account. or something like that lah.

anyway, my point is aku nak drop Prinsip Perakaunan!

I talked to mama and daddy. depa kata ikut suka aku lah. besides, Im the one yang nak ambek SPM, bukan depa. so, aku dah bagitau cikgu yang aku nak drop. cikgu pun kata okay. so, next year aku ambek Seni lah. haha. orang yang tak ada seni, nak belajaq seni dalam tempoh setengah tahun lebih sikit. hahaha. setakat conteng comel comel ILY paa semua tu boleh la kan. tapi nak lukis orang, almaklum aku lukis orang lidi ja. haha. 

my subjects are:
  • Science
  • Bahasa Melayu
  • English
  • Mathematics
  • Pendidikan Islam
  • Sejarah
  • Ekonomi Asas
  • Additional Mathematics
  • Pendidikan Seni
nerrrrghhhhhh, hahahahahah :) 

trash talked @ 8:49 PM

»you
Monday, November 14, 2011

dear YOU, haha saya nak tergelak dengar cerita awak. sangat mengelikan hati. haha. saya suka cara awak. yes yes, your LOVELY attitude. somehow you think you're so damn perfect. :) well girl, you're NOT. haha nobody's perfect dear. everybody makes mistake. I do too. but it's not fair to judge other people when you're hardly judging yourself and to tell you the truth, you're actually WORST that them. you talked behind people's backs too. dont lie laa. you think people like you? haha people like you that makes other people famous. haha. setakat nak menangis, mintak simpati, you can cut laa ! (hang boleh belah laa!) haha

I not starting a fight, but you're awesome attitude made me love you SO MUCH ! I feel like just wanna go to you and puke at you cute face :) aww.. if you want people to respect you, how about you gain their respect by respecting them first. you think, if you talk behind their backs, give people a 'hot look' (usha panas), tiba tiba nak cari pasal sedangkan orang tu tak kenal pun sapa hang and dia pun tak cari pasal dengan hang, their gonna give you respect? haha I'll kiss your ass if they did ! haha memey tak lerr kan wei? -,-

darla, Im sorry. but I'd to post this. I kept it too long and it is a terrible burden to carry. I do wish you change. and please, I dont mean to offen anyone. let just keep the person that Im talking about anonymous okay?

ps: sorry, my english is terrible. -,-
trash talked @ 6:33 PM

»SPM 2011
Sunday, November 13, 2011

SPMiess 2011, GOODLUCK !

you can do it!

gambate gambate ho ho !

baca doa banyak banyak :)
trash talked @ 10:21 PM

»twilight
Tuesday, November 8, 2011

seriously cant wait for Breaking Dawn ! the trailers made me sooooo anxious that I watch again and again and AGAIN. oww, BILAAA NAKK KELUARRR NIIIIIIIIIII?!!!!!!!

trash talked @ 3:06 PM

»24 hours with Hannani Roselan ♥

hari ahad, mama daddy buat makan makan sikit untuk kawan dia. memang tak ramai pun, so jangan nak terasa lah kalau tak ajak hampa. maaf. then haz mai, then afiq mai dengan awe. lepas afiq dengan awe balik, hantaq haz balik, then daddy hantaq p rumah maktok nani :)

plan nak duk sampai 6.30 je, sebab malam tu nak pegii rumah aunty baya. last last tidoq sana. haha. mama daddy hantaq baju before depa p. tapi before dapat kebenaran tu, daddy tanya 10 GOOD REASONS, WHY? haha then aku Aina and Nani merapu macam macam. haha kami bagi 11. baru daddy bagii. haha malam tuuu SS dengan afiq, main game, merapu dengan nani, nani SS dengan arif kot. haha. 

best sembang dengan adik dia, aiman. haha. 

petang semalam, lepas family nani p Jeniang, kami balik rumah aku, salin baju then p CP. \pfftt, asyik asyik CP-,-/ 

kami karok, sembang, lepak PH, then nani balik dengan aku, malam baru mama dia mai ambek kat rumah aku :)
Hana Tanina

gayut-ing

alia, nani's sister

bajet dulu dulu, haha

she's happy to be in Kedah

I love you DumbAss -,-

nanineng :)

karokae-ing

trash talked @ 2:58 PM

»esok Raya AidilAdha !
Saturday, November 5, 2011

tadi keluar dengan Syahirah Alipah ! yeayyyy, I miss you bestfriend !! also dengan Haz Naim and Afiq. haha. first sampai lepak makan kat Pak Hainan. dalam 4 setengah macam tuu pegii karokae dekat tempat yang baru tuu. haha

best laa jugak, depa jaa banyak nyanyii. aku dengan afiq duk diam jaa. tapi part yang belakang belakang tuu aku  join sekali sebab kami gila time tuu. macam clubbing pun ada. haha bukakk laguu kuat kuat, tutup lampu menari terloncat loncat. haha. afiq jaa duk diam. maklum lah laki aku tuu shy shy meow sikit. er bukan sikit, banyak. 

lepas tuu kami p duk kat kedai bubble tea tuu. kat situ tak ramai sangat orang, pluss aunty and uncle tuu sportingg. haha chinese jaa ada. so, haz decide nak main truth or dare! haha. lawak derrr. ada haz kena dare dengan afiq suh p tangkap gambaq dengan stranger. haha kami masuk dalam saloon tuu, tangkap gambaq dengan chinese tuu. haha dia blurr jaa. kami bagitau dia tak upload kat mana mana. lepas tangkap nak delete. haha as if -,- hahaha memey tak lerrr. haha sorry nahh? then sexay dare aku suh p pegang pungkoq patung tuu dengan muka penuh errr. abaikan. tapi yang tuu tak jadi. so dia tukaq, dia suh afiq tampaq aku. \syok laa sayang aku dapat tampaq  BALAS DENDAM kat aku. selama nii kan aku duk tampaq dia/. and time afiq punya turn, kena kat aku. aku pilih truth sebab dia ni punya dare bahaya. then dia tanya "still sayang kat ex you tuu tak, er apa tah nama dia?" haz interupted "I**** S*** !" daimitt hazzz ! haha. aku pun "em haa haa haaaa..." sambil kaleh kot naim -,- macam tadak soalan lain dalam dunia nii. tanya laa aku sayang dia ka dak kaa. ni tak, mau soalan tuu jugak -,-

lastly kami buat video. oh wait, video tuu before truth or dare. haha. takpalah. em video tuu nanti tunggu haz edit dulu laa baru upload :)

well, that's all. bythewayy, I really REALLY miss Nur Syahirah binti Mohd Alipah soooooooo muchh ! tapi ingat nak hangout kami dua jaa. tapi tak jadii. so tak palah, the more the merrier aittee? :))


ps: as you can read the title, it has NOTHING to do WHATSOEVER with the post. haha 
trash talked @ 8:56 PM

»Britons vs Malaysians, pfftt
Friday, November 4, 2011

WHEN GIVING A CUSTOMER BAD NEWS
Britons: I'm sorry, Sir, but we don't seem to have the sweater you want in your size, but if you give me a moment, I can call the other outlets for you.
Malaysians: No Stock.

RETURNING A CALL

Britons: Hello, this is John Smith. Did anyone page for me a few moments ago?
Malaysians: Hallo, who page?

ASKING SOMEONE TO MAKE WAY.
Britons: Excuse me, I'd like to get by. Would you please make way?
Malaysians: S-kew me

WHEN SOMEONE OFFERS TO PAY

Britons: Hey, put your wallet away, this drink is on me.
Malaysians:No-need, lah.

WHEN ASKING FOR PERMISSION
Britons: Excuse me, but do you think it would be possible for me to enter through this door?
Malaysians: (pointing the door) can ar?

WHEN ENTERTAINING
Britons: Please make yourself right at home.
Malaysians: Don't be shy, lah!

WHEN DOUBTING SOMEONE
Britons: I don't recall you giving me the money.
Malaysians: Where got?

WHEN DECLINING AN OFFER
Britons: I'd prefer not to do that, if you don't mind.
Malaysians: Doe-waaaan!

IN DISAGREEING ON A TOPIC OF DISCUSSION

Britons: Err. Tom, I have to stop you there. I understand where you're
coming from, but I really have to disagree with what you said about the issue.
Malaysians: You mad, ah?

WHEN ASKING SOMEONE TO LOWER THEIR VOICE.

Britons: Excuse me, but could you please ! lower your voice, I'm trying to concentrate over here.
Malaysians: Shaddap lah!

WHEN ASKING SOMEONE IF HE/SHE KNOWS YOU.
Britons: Excuse me, but I noticed you staring at me for some time. Do I know you?
Malaysians: See what, see what?

WHEN ASSESSING A TIGHT SITUATION.
Britons: We seem to be in a bit of a predicament at the moment.
Malaysians: Die-lah!!

WHEN TRYING TO FIND OUT WHAT HAD HAPPENED

Britons: Will someone tell me what has just happened?
Malaysians: Wat happen Why lidat????ADUI!!! (jumping to conclusion)

WHEN SOME ONE DID SOMETHING WRONG
Britons: This isn't the way to do it here let mne show you.
Malaysians:Hoi!!!u pig ar lidat also doe no how to do!!!!

ps: I copied from Davina's blogg :)

dear, jangan marah nahh? nanti I belanja you lolipop 
trash talked @ 10:06 AM

»The Buttons
Thursday, November 3, 2011

http://buttonese.blogspot.com/2010/12/everyone-is-here-are-for-reason.html

no comment :)
trash talked @ 1:09 AM

»pls dont get me wrong, I still love you :)

hey FRIENDS. note this, I am VERY VERY OFFENDED BY YOU PEEPS.

jenis kawan lupa kawan kan? hampa ada kawan baru or hampa tak cakap dengan aku lama sikit hampa lupa laa.. then bila aku pun tak cakap dengan hampa, hampa kata laa aku lupa hampa KAN? aku makan dalam ja dengan kata kata hampa. aku nak sangat kita gather balik. tapi kata kata SESEORANG tu bagi aku makan dalam gila! I know, it's my fault. tapi bukan aku takmau kawan balik dengan DIA tuu. and aku tau aku ada kata beberapa benda bagi DIA and hampa terasa. tapi bila hampa bagi aku terasa, DIA bagi aku terasa, ada hampa backup aku? ada hampa dengaq my side of the story? ada hampa even kisah SIKIT pun tentang perasaan aku? jangan jawab, PIKIAQ BALIK. aku tau aku salah jugak kat hampa. espesially kat B and P. kisah tuu dah hampir SETAHUN dah. aku tak rasa hubungan kami dah elok. 

sorry weii, aku tak dak niat nak ungkit ungkit semua kisah lama. tapi dah alang alang hampa nak balik buat gathering, I think I should write this. hampa pun kenal aku macam mana. so, lepas baca post nii. aku harap hampa faham laa noh? 

well, have a blast at the gathering. I dont think I want to make it there. bukan sebab aku SOMBONG dengan hampa. tapi aku tauu kalau aku ada, pakat pakat nak bermasam muka. aku rasa TB berpecah sebab AKU kan? aku break dengan B. then dia keluaq, M gaduh dengan B. since then, TB dah pecah kepada dua. last last sapa menang aku pun tak tau. yang aku tau, hampa mesti benci aku kan?

aku seriously sedih dengan KAWAN KAWAN sekarang :) for those who stayed and support me from the beginning, Haz Nani Ineng Nerd and sapa sapa lah, THANKYOU. for those who BLAMED me, THANKYOU jugak :)

take care, bye.


trash talked @ 12:09 AM

»A Thousand Years-Breaking Dawn's OST
Wednesday, November 2, 2011


Heartbeats fast
Colors and promises
How to be brave
How can I love when I’m afraid to fall
But watching you stand alone
All of my doubt suddenly goes away somehow
One step closer

I have died everyday waiting for you
Darling don’t be afraid I have loved you
For a thousand years
I’ll love you for a thousand more

Time stands still
Beauty in all she is
I will be brave
I will not let anything take away
What’s standing in front of me
Every breath
Every hour has come to this
One step closer

I have died everyday waiting for you
Darling don’t be afraid I have loved you
For a thousand years
I’ll love you for a thousand more

And all along I believed that I would find you
Time has brought your heart to me
I have loved you for a thousand years
I’ll love you for a thousand more

One step closer
One step closer

I have died everyday waiting for you
Darling don’t be afraid I have loved you
For a thousand years
I’ll love you for a thousand more

And all along I believed I would find you
Time has brought your heart to me
I have loved you for a thousand years
I’ll love you for a thousand more

ksza punya pasal laa nii. now Im addicted too :) haha ksza, this song is superb cool ! seriously sukaaa ! boleh ganti laguu MeeSoto nii. haha 

ps: bout the MeeSoto, it's a private joke. kami ja faham. haha
trash talked @ 7:32 PM