Small Cute Grey Red Outline Pointer
Hey! Welcome to my online diary.

Follow me:
Twitter: @sabbynina
Tumblr: Flightless Bird
»cakesss
Monday, February 21, 2011

me hungryy fr cakess :(
trash talked @ 10:03 PM

»legaa hoii

february test dah habis, THANK GOD.  :)

trash talked @ 9:51 PM

»hugging
Sunday, February 20, 2011

 me like hugging youu :)
you me teddy :)
me heart you, comel :D

trash talked @ 9:12 PM

»budak comel
Friday, February 18, 2011

awak, saya percaya cakap awak :(
trash talked @ 5:36 PM

»qiamullai form 4

qiamullai semalam bestt :)

beg aku paling besaq. hare. HAHA. dalam tu, semua aku sumbat. nasib baik tak sumbat 'BUDAK COMEL' tu jea :) petang tu tak makan, macam tak sedap jea. malam makan roti jea. time row kami duk menetext, cikguu duk mengushar. I hate teachers. sibukk jea. especially cikgu H tuu. anyway, aku miza, putu & ineng, punya takut cikgu rampas, kami bawak keluar sim. haha. then, bila cikgu dah lena, baru on balik. aku sempat lagi keluar dewan jumpa budak comel tuu. hee ;D. alida, ineng & putu teman, tapi depa duk kat toilet jea. anyway, pagi tadi punya tazkirah tak mengantuk langsung. first time tuu wep ! HAHA balik rumah, tak sempat salin baju, lena kat sofa depan tuu. peerrhhh ! :)
trash talked @ 5:27 PM

»hang lahhh, sapa lagii?

aku harap hang mampos wehh! HAHA
somehow aku benci tengok muka hang.
byee
trash talked @ 5:17 PM

»tough day
Tuesday, February 15, 2011

saya tidak menyukai hari ini di bahagian petangg :(

pagii tadi pegii main tennis macam biasa. dah lah penat, tangan pulak terseliuh :(

petang ada bowling. jumpa tett. then, main macam bodoh ja lagii. serious takdak spirit langsung. aku duk pikiaq, jebon tu mesti maii. tengok tengok betul. lagi lah kacau mood aku. then, dapat tau adek (zamani), couple dengan tasha. hangat lagii. then, macam mana tahh. time dalam kereta tadi keja nak menangis. bodoh bodoh.
trash talked @ 6:20 PM

»honeymoon lah sangat
Monday, February 14, 2011

yeah baby yeahh. Im tired and my schedule is FULL ! haha. sapa yang kata form 4 Honeymoon Year, PUNGKOQ HAMPA BERKALER wehhh ! haha

Sunday-Thursday
7.20-2.30: SEKOLAH
2.30-3: REHAT
3-5.30: TENNIS KAT SYED OMAR
malam: HOMEWORK

Friday
8-11: TENNIS
balik rumah: HOMEWORK & HOUSE CHORES

Saturday
tidur sampai tengah hari
2: LUNCH
3-5: BOWLING
malam: HOMEWORK
trash talked @ 6:38 PM

»peaceeee
Friday, February 11, 2011

cikputu, sorry. tak sempat nak edit your bloggy. been busy editing mine. HAHA. esok aku edit nahh? andd hampa punn, sorry tak update pasai hari nii. penatt. mauu tidoqq. daaaaaaaaa :)
trash talked @ 2:00 PM

»
Thursday, February 10, 2011

awak, jauhnya awak pergii meninggalkan saya :(

(hare tk jauh mana punn, GIMIK overdose)
trash talked @ 6:44 PM

»relief
Monday, February 7, 2011

alhamdullillah, mangkok jamban tuu nak pindah dahh. lepas ni takdak dah nak tengok muka dia dengan mata bulat terbeliak dia yang macam dengan orang gila tuhh (nerd kata, haha). serious lega dengaq dia nak pindah dahh.haha. farewell stupid little bitch :)
trash talked @ 10:45 AM

»
Sunday, February 6, 2011

weiii, serious tergelak bila tengok balik gambar gambar lama. haha. time baby boleh tahan lagii. tapi zaman poyo poyo tuhh yang tak boleh belahh. bukan gambar aku jaa. orang lain punn. HAHA.
trash talked @ 3:06 PM

»gerard arthur way

wehhh, sumpah aku suka dia. haaa. aku minat dia since before dia femes kott. haaaa...  soo, dont touchhh. he's mine !
trash talked @ 12:14 PM

»bibiaqqq

meet Justin Bieber. woii, aku geram kat mangkuk tingkat niii ! haaaaaa... haha. awek awek kat luaq nuhh tobatt gila kat dia nihh. HENSEM wehh ! tapi tak boleh kalahkan sayang aku, Gerard Way. awww.. anywayy, mangkuk nih p PLKN aww. dia kata tak hitam, tapi gerentii hitam punya. yalaahh,  dia mana nak sedaq, tiap tiap hari tengokk. tunggu satt. bulan 3 nanti sure HETAMM punyoo. haha. dah lah tuuu, dia bole jadi geng dengan daddy aku wehhh.  BOTAKKK ! perrhhhh, mantapp ahh. haha. ohh yeahh, dia nih sombong. kalau jumpa dia tepi jalan, kalau kenai, hampa tegoq lahhh. kalau tunggu dia tegoqq, --'
oh yeahh, dia kata dia balik PLKN nanti nak carikan jodoh kat aku yang dalam hutan. hampa mau dok? haha

click disini 
trash talked @ 12:05 PM

»zac
Friday, February 4, 2011

meet him. this is Muhammad Hasnol Zakuan. he's a nerd ! HAHA. kidding. aku first time nampak dia kat medan. dia duk dengan Aqilah. aku ingat qilah punya balak. haha. terkejutt. then, hari tuu time aku buat study groupp, dia datang dengan ineng, nerd, sexay & kasyii. depa nak jodohkan aku dengan dia! HAHA. gila dehh mereka. anyway. dia buka Maktab Mahmud. well, sekarang ex lah. buat still, HE'S A MAKTABIESS. haha. aku pun terkejut. hari tu lap ko-k, dia nih lah driver kami. haha. dah dah. tettt--
trash talked @ 6:57 PM

»suka

aku suka cara hang PUTU. dah lah aku tidoq pukoi 4am. pehtu hang kejut aku pukul 7.30 pulak en. grr -.-

tujuan dia kejut pukul 7.30 is, kami ada date dengan bola tennis dekat KSAH. aku suka sekolah tuu. haha. anyway, putu mai ambik aku pukul 8 macemtuu. sampai sampai, agak cering lahh, tarak perempuan lain dahh. haha. putu, angah (kak putu), pian, wan, am & cousin putu, mukhriz :). gilar syiokk. haha. sampai terkehel pergelangan tangan aku. lepas tennis, pukul 12 mcentu, pegii SMKSB. haha. bayangkan kami pegii sana dengan pakai leggings and tshirt. NO TUDUNGS ! haha, nasibb tkdak cikguu. pacek guard tu bagii ja  kami masukk. kami buat kejaa sikit, then, tunggu haz sebab suh dia pegii beli barang. :). dia sampai, putu balik. aku and haz 'menceriakan' kelaas aku & kelas haz. then about 4 mcentuu, BALIK ! oh yeahh, abang ajak pegii rumah BESTFRIEND aku. tapi malas ahh nak pegii. pmpuan tu ajak semalam macam tak ikhlas jaa. better duk rumah tidoq. HAHA. dah dah. free jaa buat dosa nihh. 
trash talked @ 6:33 PM

»
Wednesday, February 2, 2011

nak pindahhhh, tak mau duk Alor Star, Kedah  !!!!! 
trash talked @ 7:27 PM

»nom nom nom
Tuesday, February 1, 2011

currently bersama putu. oh dear what a day ! HAHA

tadi time sekolah, marayau (melewaq) jaa banyak. pukul 12 Sir Yeong punya retirement :( menangis kottt.. haaaaa... rinduuuu! anywayy, lepas tuuu, kami (aku putu & ineng) lap ko-k. HAHA. keluar kot longkang belakang. yang dekat sekolah taman rakyat tuuhhh. lepas tuuu, Zac ambik kami dekat makmal ICT. depa paksa aku duk depan wehh --' lepas tuu, inhgat nak pegii library dekat jat. then ineng & putu nak ikut zac. aku mcena takpa. so, kami pun pegii lah klinik pergigian. mangkuk tu ada app dentist. pakai bracess (betoi dok tau aku eja?) lah katakan :). lepas hbehh tuu, kami pegii pacific beli ice cream. peh tuu balikkk :) end of setori :)
trash talked @ 6:10 PM