Small Cute Grey Red Outline Pointer
Hey! Welcome to my online diary.

Follow me:
Twitter: @sabbynina
Tumblr: Flightless Bird
»syioronok
Monday, January 31, 2011

haha syioronok bhaaiiii... pagi tadi time PJ kena marah sebab tak hantar buku. time Account bosan. time BM, meniru. time Maths duk melewaq satu kelas. time agama pindah p duk deeeepaaaan ustazah. time balik LAJU ! haha.

lepas balik tu aku & putu pegii MNY, topup. then balik rumah, keluar balik. pegii taman. miza, ciknab & nayli kat situ. teman miza buat date. then, aku and putu sedang bermain buaian sambil mendengar lagu. tiba tiba jat mai. sembang ja lahh. pukul 4 miza nak balik, so dia pun balik lah. miza mai rumah dengan ciknab and nayli sebab nak ambil barang. lepas mereka balik, aku dengan putu baru ja bercadang nak makan. tengok tengok jat kata nak mai rumah. so, kami pun cancelkan hajat nak makan. nasib baik dua dua tak lapaq lagii. heee. then kami pun duk sembang kat buaian tu ja lahh. :) end of story
trash talked @ 6:10 PM

»haha
Sunday, January 30, 2011

nak boyfiee hoiii !

HAHA

sangap jantan dah nihhh ! 

HAHA

saya takmau singlee !

HAHA

saya jealous depa semua couple !

HAHA

saya gila meqoyan sorang sorang !!

HAHA
trash talked @ 9:55 PM

»boys

is it me, or guys are born to break girls' heart? I know where I stand. Im nothing compare to her. daddy cakap, everything happens now is because of my doings before. I broke a lot of hearts back in the days. and now, God is trying to let me feel the pain that they felt. thankyouu. I hate boys. can I join the lesbos? maybe if Im with a girl, they wont break my heart because we're the same. (wtf am I saying?) anyway, back to the topic. can I stop hoping for him? will I have the guts to forget him? ya Allah, what should I do? I love him so bad. Im only 16, there's much in life than him. but, without him, Im useless. I cant do anything without crying, thinking that he'd never love me. yes, Im pathetic, thankyou very much. 

time dengan Mr. A dulu, I've determine to change to be someone that suites him. but then, he came clean and said, he just like the way Im into him. daymm.

BOYS --'

I hate their kind. why do they have to be the kind that knows how to persuade girls. all their sweet-talk are all rubbish. they never really like you, and yet, they'll say the sweetest thing that makes you go head over heels.

to all the boys: Im sorry. I wasnt meant to 'kutuk' your kind. but, its the truth whether you realize it or not.

trash talked @ 9:49 PM

»qiamullai form 1
Friday, January 28, 2011

taylor swift ! HAHA, saya baru bangun tidur :)

semalam pegii qiamullai form 1. bak kata pikahh, volunteer sebab nak menbuli juniors. HAHA. 'kak-kak' yang memvolunteerrkan diri ialah, saya, ineng, pikah, nerd, putu, haz & tasha. haha. actually saja ja nak pegii. then cikgu kata kena jaga bebudak tu semua, tunjuk teladan yang baik. haha. saya paling syiok time menjerit. (we'll get to that later). 

start pukul 5++. kak kak fassilitator, kami lah tuhh, pakat duk sembunyik handphone dalam bantal haz sebab bantal dia berlubang. haha (kantoi). tengok tengo masuk, hare tak kena spotcheck punn. tugas pertama kami is jaga depa time nak jalan p canteen. time kat canteen, mula aksi menjerit. haha. nasib baik depa jenis beratur dua dua. tapi depa duk bising lagii. aku just jerit 'diam' jaa. bila diam sat, bising balik. dasar budak --' putu & haz pun jerit jugak. tapi tak boleh lawan suara aku. haha. kan? time dalam dewan, lepas ceramah, nak pegii supper. cikgu cakap elok elok dengan budak budak tu, beratur dua dua. hare main keluar ikut dan jaa. aku duk kat belakang dewan, sekali jerit "ni hampa, jangan keluar lagi, beratur dua dua". sampai uztaz-uztaz atas stage tergamam bhaii dengar, uztaz yussof pegang mic sampai ternganga tengok aku. satu dewan sengap ! HAHA. ajaq pala hampaaa! yang cikgu raudah and cikgu apa tah duk sebelah aku, ingatkan nak marah sebab jerit kuat sangat, tengok tengok depa kata "haaa, bagus, kuat lagi, kuat lagii" peeeerrrhhh, mantap ! HAHA. 

lepas supper bebudak tu nak pegii toilet. ramai sangat sampai kena seprate into 2 groups. disebabkan nerd, ineng & tasha kott pegii toilet pejabat. kami tak tau nak pegii toilet mana. toilet form 1 tak ada lampu, toilet form 2 kunci bersebab, toilet form 3 putu ada nampak 'something' kat situ. form 4 punya toilet dah jadi kelas, so, the only toilet yang boleh pakai pun dekat block form 5. tempat tu lagi 'bahaya' nasib baik teacher nabila ada. kalau tak, bebudak tu kencing dalam seluar lah alamatnya. haha. 

malam tuu, bebudak tu tidur awal. oh yeah, ada soraang budak tu tanya pikah, "kak, kak yang suka jerit tu nama apa?'. pikah gelak terguling guling. then, pikah bagi nickname baru kat aku. KAK SUKA JERIT. haree. anyway, lepas bebudak tu dah tidur, kak kak fassi yang telah penat menjaga depa, makan supper untuk kali kedua dan membuka handphone. haha. semua pakat duk bergayut. except for pikah, tak nampakk dia gayut punn. 

pagi tadi bangun pukul 4.30. blaa blaa blaa, balik rumah, saya tidur pukul 10am sampai lah 5pm :) haha

oh yeah, baru teringat. semalam before tidur, aku and pikah jumpa spenda sapa tahh. ada hello kitty. we're making fun of the spenda. maybe owner dia nampak kott. pagii tadi, time 'lost & found' session. spenda tu tak dak sapa claim. tak pasai AKU KENA PEGANG AND BUANG. kami tangkap gambar dulu. nak tagg kat KAWAN BAIK aku , nuraliaa elina. dia kan suka sangat hello kitty. 
trash talked @ 5:31 PM

»
Wednesday, January 26, 2011

ohh yeaaahhh, lama tak online ! haha. ni blog baruuu en? so, saya memulakan MUKADIMAH saya dengan mengutuk orang iaitu tak lain tak bukan, MISS SERBABOLEH ! haha. nama itu diberi oleh cikputu. nerd gelarkan dia sleeping beauty sebab dia suka tidoq dalam kelas sejak azali lagi. tapi, aku edit sikit, jadi sleeping ugly. haha, bole teqa tuu? HAHA. tapi sekarang. kami lebih prefer memanggilnya dengan nama MISS SERBABOLEH. sebab? SEMUA BENDA dia RETI buat and TAU :) haha.
trash talked @ 7:27 PM

»
Thursday, January 20, 2011

hey there :)
ini belog num 2 saya
belog lama ada. tapi  tak update kat situ dah :)
trash talked @ 10:13 PM