Small Cute Grey Red Outline Pointer
Hey! Welcome to my online diary.

Follow me:
Twitter: @sabbynina
Tumblr: Flightless Bird
»mondayyyy
Tuesday, August 30, 2011


Happy birthdayy daddy ! J

Esok dah raya, hari ni kalut GILA! **sepatutnya lahh, haha** mama daddy nen and meyan keluar pegii pasar. Aku nak cari kasut raya. Daddy nak hantar pegii Mid Valley. Tapi aku malehh ahh nak shopping sorang sorang. Baju seluar takpa lagi, shoe shopping, ughh =.= ! nasib baik Aunty Nana datang, dia bawak aku pegii Sunway Pyramid.  Then dia cakap nak beli cake untuk daddy. Haha celebrate lagii J dia cakap nak beli ice cream cake. Haha Im in KL, osofokoss laa nak Baskin Robbin’s ! haha otw naik atas tuu masuk lah mana mana kedai kasut or kedai yang ada jual kasut. Sempat jugak masuk Gucci, haha tengok jaa lah :D sampai kat atas, tengok cake, tak banyak choice, then kakak tuu kata dekat bawah ada satu lagii kedai BR. Otw turun bawah, masuk satu kedai kasut nii. Alhamdullillah, JUMPA JUGAK KASUT RAYA EDEN J

BR kat bawah lagii tak ada banyak choice. Naik balik.  Last last beli Jamaican Almond Fudge ice cream flavour, and cake dia chocolate flavour. Lepas tuu balik singgah rumah Aunty Nana letak cake. Then p tesco beli barang. Aunty Nana beli baju kurung dia. Penat eden pilih. Hahaha

Time bukak puasa Tok Mummy and Uncle Rafi join. Then celebrate bday dady lagii. Cake pun dah cair time tuu. Hahaha. Nanti aku upload gambar J


Time tengok berita, pakcik dalam tv tuu bagitau esok raya.

Yeeeeeeeaaaaaaaa!! Aku and Aunty Juju menarikan TARIAN RAYA kami. ALA ALA GARFIELD gituu. Hahaha sapa nak tau, mau jumpa aku, aku tunjuk. Hahaha

Oh yaa, malam p Mydin. Sebab mama lupa nak beli butang baju melayu. Penat pusing satu PJ tak jumpa, last last p sana lahh. Haha. Gilaa sesak! Haha Aunty Juju beli hair colour. Aku hajat nak buat kat dia. Balikrumah dia taknak pulak. Aku buh lah kat aku, tapi sikit jaa. Nak buat highlight tak jadi. Selebihnya aku buh kat mama. Tapi ada lagii lebih sikit, AKU SAPU DEKAT KEPALA DADDY! Hahahahahahaha!! Ya ya, daddy aku botak. Tapi ada jugak rambut sikit. Haha nanti aku upload gambar J THE END
trash talked @ 4:22 PM

»1st Syawal

Dearest Beloved,
I love you.
And Im terribly sorry for ALL my wrong doings and harsh words that may or had hurt you.

Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir Batin.

Ikhlas daripada,
Sabrina Johan
trash talked @ 2:03 AM

»sundayyyyy
Sunday, August 28, 2011

Bussyyyyyyy! Haha

Aku celik celik mata jaa, mama daddy bising suruh siap. Grrr.. sebab aku, Nopi and Ksza (Kak Shaliza) nak pegii ukur baju for wedding Eshu nanti. So, kami pun siap lahh. Elok aku habes siap, mama balik dari mana tahh. Dia hon satu Petaling Jaya dengaqq =.= aku dengan Nopi terkedek kedek lari masuk kereta. Haha kami memulakan perjalanan ke rumah Mamani. Sampai sana, tukar kereta. Mamani bawak.

Lepas ukur baju, Mamani nak otter kain dia. Sementara menunggu. Ksza cakap lah dia, Kak Alin, Mamani and Uncle Zul nak pegii Pavilion, shopping. Aku pun apa lagii. NAK IKUT LAH. Kasut raya aku tak jumpa lagii. So Mamani diskusss dengan mama. Mama bagii. Ooooo I LOOOIIIKEEE :D

Sampai Pavi, depa masuk Zara. Aku nak beli kasut jaa, so aku tak tengok lah baju seluar apa. Lepas Zara, pusing pusing satu Pavi. Then jalan p Farenheit. Nak beli kasut mama. Sebab dia suka sangat dengan kasut Kak Alin. Beli yang sama, cuma lain colour. Ada satu kasut yang aku suka, tapi takdak size. DAYYYMMMM..

Cupp, FYI aku tak suka shoe shopping sebab KAKI AKU PANJANG SANGAT. Susah nak cari kasut yang padan. And kalau ada pun, mesti tak ada size. And macam macam lahh reason =.=

Anywaayy, lepas Farenheit. Jalan pegii Sungei Wang seberang jalan. Gilaa sesak dalam tuu. Lebih kurang macam Sogo ahh. Haha macam semutt =.= nasib baik tak hilangg. Haha Kak Alin bawak camera dia sebab nak buat assigment dia. Time kat bawah tuu ada macam depa buat rumah kampung tuu. Kak Alin pun apa lagii, memulakan lah assigment dia. Haha aku dengan Kak Sza suk cari kasut. Seperti biasa, kasut yang aku nak TAK ADA SIZE =.=

Mamani call, so kami jalan balik p Farenheit sebab nak tengok kasut for the last time. Hahaha penat bergaduh kat kedai tuu. Hehehe. Then balik Pavi. Kak Alin punya turnn nak beli seluar. Aku dengan Ksza duduk kat luar ja. Penat dahh. Haha.

Balik kami beli makan. Aku bukak puasa kat rumah Mamani. Dalam 9.30pm macam tuu, mama daddy dengan adik adik datang. Followed by Aicik, Bu Sue and family. Tengah malam macam tuu lepas ambik Abg Jid kami celebrate bday daddy J Mamani beli brownies Secret Recipe. Unfortunately, Im too full to eat. Haha. Aku taste sikit je.  The End J
trash talked @ 1:25 AM

»saturdayyy

Hari nii daddy, mama, meyan and memei p Mid Valley. P beli kasut raya. TAK BAWAK AKU =.=’ sedihh weiii. Grr. Tapi keberadaan aku kat rumah okay jugak. Aku tolong Nen buat Coffee Walnut Biscuit. Sedap bhaii. Haha dari pagi kami start. Sampai petang. Dalam pukul 2.30pm Aunty Nana datang, kami keluar p apartment Aunty Juju ambek tray apatahh. Then p Giant beli barang. Petang macam tu p rumah Tokwan bukak puasa kat sana. Perggghhh, RAMAI ! haha pluss Eshu bawak tunang dia, Cik Linda. **err kami tak tahu nak panggil dia apa actually. Nak panggil Maksu, macam tua pulak.** oh yeahh, SHE’S PRETTY <3

Dalam 6.30 macam tuu, Along Nat ajak p Bazaar. Sebab Nopi nak icecream. Onthewayy tuu, aku cerita lah kat dia pasal Afiq. Haha sampai rumah aku tunjuk dia gambar afiq. Her first impression was ‘KECAPANGAN DI TELINGA TERSERLAH’. Hahahhaha kura kura dalam jaq (kuajaqq) betoii. Haha. Tapi lepas aku tunjuk gambaq gambaq yang lain, dia kata HENSEM. Aww, kembang lahh budak kecik tuu. Haha.

Afiq cakap, cousins dia kata muka aku macam Lisa Surihani. HAHAHAHA tergelak macam nak gila aku. Haha ada ke  patut? Grr. **AKU COMEL LAGI LAH** 
trash talked @ 1:21 AM

»fridayyyyy
Friday, August 26, 2011

Fuhh, finally dapat jugek oden online J

Jumaat harituu bertolak dari Alor Star pukul 5.30pm. p ambek mama kat bank, then memulakan perjalanan. Daddy bawak laju jugak lah. Sampai Penang dalam pukul 7. Bukak puasa kat rumah Aunty Zaini. Dalam 8++pm macam tuu, gerak balik KL. Sampai dalam 11.30++pm. Grr, LAJU =.=’. sampai sampai terus p makan makan minum dekat uptown Damansara. Jumpa Nen, Dang and Aunty Nana kat sana. Sampai pukul 1am jugak lah. Sampai rumah aku text dengan Afiq. Hajat takmau tidoq sampai sahoqq. Tapi kena jugak tidoq pukul 3++am tuu. 
trash talked @ 1:51 AM

»couples



THINGS A GIRL WISHES HER BOYFRIEND KNEW:

THINGS A BOY WISHES HER GIRLFRIEND KNEW:

trash talked @ 1:37 AM

»dah tak single dah hoiiiii ! haha

muka macam lapaq penampaq aku ja =.=

Muhammad Afiq bin Baharom, iloveyou.

I know kita baru kenal aite? baru sangat, tapi tapi, I like you from the first day lagii. haha. nak habaqq, tapi malu. tak sangka hang lagii malu sampai nak ajak p library pun kena guna orang tengah =.= haha jangan marah sayang.  ehemmm, nak cakap apa tah tadi? er lupa dah. haha. takpa lah, nanti I ingat I tulis lah. :D

_____________________________

totaly taken on 26/8/2011, 12++am :)
click untuk lihat dengan lebih jelas
**tak click lagi bagus :)**


nanti saya cerita full story dengan lebih detail gituu yerr :D
trash talked @ 1:12 AM

»boyfriend please ?
Wednesday, August 24, 2011



picture ni is actually untuk pqah's music video. okay, not her's, tapi dia nak buat balik music video As Long As You Love Me. untuk apa dan siapa? I dont know. dia mintak aku and kawan kawan yang lain untuk pilih satu ayat dalam lyric lagii tuu then tangkap gambar. 

anywayy, I choose this word is becauseeee... duuuuuhhhhhhhhhhh, IM TIRED OF LONELINESS lahh ! Im tired of being single. I wanna have a boyfiee again. I wanna have someone too love. bak kata Bieber, I just need somebody to love ! haha derrr, merapu sudah. haha eh sejak bila blog aku tak merapu? grr

dear future boyfiee, can you love me for who I am? and I give you the rights to change me. but only for the better. 

that is all :)
trash talked @ 1:41 PM

»the fucking bitch that we love to hate ♥


wehhhh p mati laa luu betinaaaa ! hang tuu taraa gunaa punya matchaaa ! hang HEBAT, hang SEGAK, P MATI LAH WEHHHH ! tuksah duk buat BAIK sangat. kami dah MARINADE perangai hang lama dah, dah MASAK dalam oven 375 degrees fahrenheit dah lama dahh. dah MAKAN hati lamaa dahh. kesimpulanya, KAMI TAU LAH HANG MACAM MANA! kalau hang dah betul betul berubah sekali pun. KAMI TAK AKAN PERCAYA ! sebab dah banyak kali kami tengok hang BERUBAH. tapi sat jaa. eee AKU BENCI HANG! WE HATE YOU STUPID LITTLE BITCH ! GO TO FREAKING HELL YOU SLUT ! 

xoxo, SJ and HO <3
trash talked @ 12:38 AM

»kau dan aku
Sunday, August 21, 2011

Hai, nama saya Nur Sabrina binti Johan Rashid.

saya rindu seseorang yang bernama MIH. rindu dia sangat. nak dia macam dulu balik :( rindu kenangan kami yang tak seberapa banyak tapi bermakna tuu. aww rindu rindu rindu! :'( tak sangka hubungan aku dengan dia putus sebab benda BODOH tuuuuuuuuuuuuuuuu !

MIH, IMY!




trash talked @ 11:23 PM

»mangkok
Saturday, August 20, 2011

meet Muhammad Izzat Helmi. superduper ex boyfiee :) kisah kami best ! :D sapa yang tau, tau lah. aku nak cerita panjang. I miss you mangkok :)
trash talked @ 11:30 PM

»Happy 17 years of marriage

mama daddy, ILOVEYOU.
happy bittersweet 17th anniversary.

hari ni aunty zaini and anak-anak dia, uncle mat sekeluarga, aunty maria and aunty yan mai bukak puasa kat rumah. macam macam mereka masak. sodapp. aku yang kebosanan, aku ajak haz. serious best. nii gambaqq. and post yang daddy tulis kat FB dia. 

ps; maaf gambar tak lawa. no got DSLR like you guys :)





click untuk lihat dan baca dengan lebih jelas lagi :)
tuu jeerr :)
trash talked @ 11:12 PM

»sorry

MII, I know you love me. you've been telling that dekat 100 kali dah hari nii. tapi I tak penah reply balik ILYs you. sorry. I tak sayang you lagi. I nak bagitau ni dari pagii tadi lagi. yes, orang lain mesti ingat I nak mempermainkan you. tapi bukan tu sebenarnya niat I. I'll try to love you okay. actually pagi tadi time kita break tu, kalau tak couple balik pun takpa. I nak kawan dulu dengan you. tapiii... ugh idk what to say. Im sorry.

_____________________________

Nur Hannani Roselan, I love you. I feel so guilty. you asked me to be with him just because you wanna me to be happy aite? well Im not exactly happy. I think we all know that only HE can make me happy. I miss him nani. I miss him just like you missed MII. Im a dumb-ass too for believing HIM. dah lahh dumb-ass, Im also and awfulllll friend and a jerk! nani, I miss you. I miss you a lot. eventhough we've been friends baru setahun sebulan, tapi ILOVEYOU. **not in a lesboo way** I miss you so much ! I need you, bestfriend. takecare tau duduk sana. 



trash talked @ 1:34 AM

»sorry
Friday, August 19, 2011

ILOVEYOU bestfriend!
Im sorry
I never meant to hurt you
I didnt think about you when I accepted him
lepas tu baru terpikir balik
I know you love him
I dont have to ask
I know the answer
but yet I asked to make sure
and of course your answer was you still love him
I had to break up with him
it just wasnt right
even though you said that it was okay
I know that its not
and obviously you're not okay too
again, IM SORRY

ILOVEYOUSAMPAIBILABILA
trash talked @ 2:01 AM

»eager (part 2)

7 days to go, aww cant wait !

tadi p bukak puasa dengan budak kelas.
then p giant.
haha ada cerita disebalik tuu.
malas laahh. ahhahaa

esok nak kemas rumah. tak sabaq nak raya. esok and lusa ja lahh yang nak betul betul clearkan rumah. ahad sampai khamis sekolah. balik sekolah tuu memang harapan lah aku nak kemas kan? so better aku kemas esok. lusa kemas sikit sikit jaa. jumaat depan nak berangkat ke Kuala Lumpur dah. heeee mak sukerr nyiahhhh ♥


trash talked @ 1:12 AM

»ohmyEYES
Thursday, August 18, 2011

OMG, kenapa nii? dah tiga hari berturut dah duk pening kepala tak berenti. kalau berenti pun sekejap jaa. tadi punya pening time agama, aku pakai spec syifa. memang tak nampak jalan sangat lah but at least pening kepala tuu hilang time aku pakai. ughhh, takkan kena pakai spec kott. aku bukannya rabun sangat, cuma tak nampak sikit sikit ja =.= haha. harituu mama cakap dah nak pegii check dah lepas jumpa doctor ahad tu sebab nak ambek MC. tapi lepas p jumpa doctor tuu terus pegii AS Mall, lupa habiss. hahha grrr :D


trash talked @ 12:22 AM

»eager

hey there, Im bored. I got LOADS to tell but I got NO time. when I got the time to tell, I forgot what to talk about. err maaf English tunggang langgang =.=

anywayyyyyyyyyyyyy, sekolah hanya lagi seminggu! next friday dah nak berlepas ke Kuala Lumpur. haha SELAMAT TINGGAL ALOR STAR :) satt, kita raya berapa hari bulan? =.='

4/9 tuu kakak Saiful mau kawenn, dia ajak p kenduri. tapi aku tak gerenti dah sampai tanah kedah ke belum. haha. yo yo ooo jerrr.

Ya Allah, bagilah raya ni meaningful in a good way. please, I dont want to repeat raya 2009 :( raya 2010 was no fun too sebab raya kat kedah, so tak ramai family. please please please :(


trash talked @ 12:14 AM

»girlcuzz ♥
Monday, August 15, 2011

WNFK aka Wan Nurfatin Khaliesha
SZA aka Shaliza Zulkeple
ALEEN aka Azureen Zulkeple
MIRA aka Wan Syamira Ashra
**sorry Mira, Nina tak tahu kita ada tak gambar berdua**

ILOVEYOU CUZZ, you're the best
no matter what happen I'll love you forever 
trash talked @ 10:49 PM

»trial SPM 2011
Sunday, August 14, 2011

SPMiess 2011,
goodluck trial nihh :)

specially dedicated to my kakaks and abangs

ILOVEYOUU

trash talked @ 11:25 PM

»annoyed

shut up !
shut up !
SHUT UP !

trash talked @ 11:20 PM

»I miss him A LOT

damn it :(

tadi Aizadatul ni IM kat FB, tanya pasal blog. then aku pun macam mana tah, pegii bukak blog lama. shit, dalam tu penuh tentang DIA. gambar, cerita, KENANGAN, everything :( I miss him. I do. there's not a day that Im not thinking about him. he's always on my mind no matter how hard Im trying to forget him. Ive let him go so that he can be with her. I know, Im stupid. but if I dont, he'll never be happy with me anyway. aku tak sesegak dia. aku tak sepandai dia. aku tak sebaik dia. aku tak sealim dia. she's PERFECT, Im NOT. hm, maybe there's a better guy for me, who knows? well, tu jaa lah nak bagitau pun. fyi, MIS, IMY :(

sincerely,
Sabrina Johan
trash talked @ 9:08 PM

»sepandai pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah juga

dah la weh, stop pretending. aku dah faham dah apa masalahnya sekarang. aku dah dengan both sides. yang bestnya, all the fingers is pointing towards you peeps. aku taknak buat post ni obvious sangat. kalau terasa tu sorry lah. 

tolong lah wehh, salah sendiri jangan nak blame orang lain. kau sendiri yang cari pasal. pandai pandai faham lah. cuba kau fikir balik, kau buat semua ni, apa kau dapat? dosa memang sememang memangnya dah. then, kau nak kami benci kau ke? aku mungkin tak akan benci kau sebab kau FAMILY. kau bestfriend aku dari kecik. aku sayang kau tau tak. tapi, apa yang kau buat semua tuu, menyebabkan aku tak suka dekat kau. macam mana aku nak percaya kau dah lepas ni? haritu aku dengar cerita kau, aku punya ingat kau betul, sampai aku pun blame habis semua orang. tapi sekarang, kau tak sedar lagi ke? ini bukan pasal wedding tu saja. bukan kau sorang saja. tapi parents kau pun. aku kalau boleh taknak pun masuk campur. aku nak kita dan mereka macam dulu. yang tu ja aku nak. aku nak semua berbaik semula. tapi lepas semua ni terjadi, aku boleh bayangkan aku dekat kasut mereka. kalau sikit takpa weh, bileh dimaafkan. tapi ni banyak sangat. kalau aku, aku boleh lagi maafkan kau. aku takut mereka jaa lah. tapi kalau mereka maafkan kau sekali pun, aku tak rasa hubungan kita akan baik seperti dulu, KAN? maafkan aku kerana terpaksa post semua ni. tapi, walau apa pun terrjadi, aku tetap sayang kau :)


trash talked @ 1:48 PM

»bieeeeeebeeeeerrr
Saturday, August 13, 2011



have you met my abang? haha Radzi namanya. I think you have right? haha
anyway, these are the words describe him the best. **from my opinion lah


tu je lahh, banyak banyak buat apa?

haha maaf yerr abang. heeee takpa takpaa, adik still sayang abang ! muahhh 
trash talked @ 2:44 PM

»I did this because of LOVE
Friday, August 12, 2011

At the end of the day, a loving family should find everything forgivable. ~Mark V. Olsen and Will Sheffer, Big Love, "Easter"
raya 2007
raya 2009
cujid's bday 2009
tokwan's bday 2010
raya 2010
yang nii time bila tah, aku tak ada. tapi they seem happy :D
anyhow, my point is... WE'RE ONE WAN FAMILY. I know, they've been SOME misunderstandings and SOME conflictation (is that even a word?). tapi, cuba lah sort some things out. Nina tauu, mesti ada yang nak marah sebab Nina tulis pasal nii dalam blog kan? hm ikut semua lah. Nina cuma nak korang sedar ja. Nina tauu, mesti korang nak kata yang korang gaduh, kitorang BUDAK BUDAK jangan masuk campur sebab ni urusan adults kan? well, YOU ARE DAMN WRONG ! sebab? eh ingatlah sama. korang gaduh ka, masam muka ka, tak cakap ka, takmau cakap ka, terasa ka, apa sekali pun, tolong laa ingat bukan semua family members kita ADULTS. budak budak kecik tu taktau apa pun. nanti kalau diorang tanya kenapa tak raya rumah _____, kenapa mama/abah/daddy/babah tak pegii rumah ______, NAK JAWAB APA? diorang BUDAK, diorang bukan faham lagii. 

Im sorry Im acting like a huge adult sedangkan Im only 16. it's just that, I love you guys so much and Nina taknak and TAK SUKA semua orang act macam nii. semua ada ego masing masing. semua taknak mengalah. semua nak betul. dah macam budak budak la pulak kan korang? haha

okayy, Im starting to realize that Im in BIG TROUBLE kalau korang baca ni kan? ahhhhh kisah apa? saya, Nur Sabrina Johan Rashid mewakili, errrrrr actually, I dont know. Nina tak rasa ada yang nak masuk my side. ya laa, semua kan nak betul kat diri masing masing. 

ishh dah laa, ni bulan puasa. in less than 3 weeks time, kita nak raya. Nina nak tengok SEMUA orang bersalaman and bermaafan. NO ONE IS EXCUSE ! tolong jangan nak bagi stupid reasons. tahun ni semua raya kat KL. jangan tipu kalau ada yang nak raya tempat lain. tolong laa eh? mintak maaf tak kira salah sapa. THANKYOU :)

loads of love,
NURSABRINAJOHANRASHID 
trash talked @ 1:06 AM

»(untitled)
Wednesday, August 10, 2011

today me no go school
me wake late
haha

semalam tidoq lambat
pukul 12 lebih lebih macam tu mama ajak turun masak
alang alang tu makan sekali la
dah lepas makan takkan nak tidoq balik kan?
rehat dulu

pagi tadi bangun pukul 7 lebih, apa lagi SAMBUNG TIDOQ lah !

tuu jaa nak habaq pun :)

____________________

oh yaa, hari ni SPM start trial kan?

dear SPMiesss, GOODLUCK !
trash talked @ 12:24 PM

»no boys, no worries
Tuesday, August 9, 2011

I am starting to LOVE my SINGLE life :)

who needs BOYFRIEND when you have the most rocking and hectic family and the most craziest friends ever? haha 

bytheway, this is my Uncle Arip's advice..

when u break up, u dont have to find a better next, try to be a better u, since a better u will attract a better next
trash talked @ 11:18 PM

»I love you douchebag, even after all the lies you put up.
Monday, August 8, 2011

M A A R, ILOVEYOUUUU !
I know, no matter how much I love you,
you'll never love me back the way you love HER.
please stay, dont leave.

I've almost left you before but you insisted of coming back
so I opened the door and let you in.
but why do you wanna leave again?
I know, Im not as perfect as her.
I know, even how hard I try,
she's even better than me and she dont even have to try.

I LOVE YOU SO MUCH

please, dont leave :(
trash talked @ 12:58 AM

»crying
Saturday, August 6, 2011



mood: depressed, sad, heart-broken, touched
action: crying
why:-
  • the boy who I had a crush on had been taken by his girlfriend
  • I miss my chance on kissing him
  • I MISS HIM
  • I miss my ex
  • I miss my dearest bestiee, Hannani
  • I read Nani's blog **click here to view
  • MAAR and HA marah saya :((

bye
trash talked @ 9:35 PM

»sayang ♥
Friday, August 5, 2011

meet Nur Hannani Roselan. haha I think you've met her before right? dalam blog, luar blog. yang mana kenal dia luar blog, tauu laa perangai dia macam mana. tapi aku rasa macam dah pernah bagitau perangai dia kan? anywayy, kalau tak ingat, meh nak bagi ingat the two things she knows the best, SMILING AND CHEER PEOPLE UP! haha she's my rainbow that shines after a heavy rain. she really do knows how make people smile :) I love her. and I really REALLY miss her. guess what? SHE LEFT ME !!! :( she had to left me to go to KL :( why? Uncle Roselan suruh :(((

ehhh gtg, nak bukak puasa dahh. nanti laa saya sambung. 
ILOVEYOU NANI 
trash talked @ 7:15 PM

»Garfield's favourite dish



hari ini saya masak lasagna. haha so, harinii punya bukak puasa menu is western. well, Im not sure whether lasagna is actually western. sebab pasta kan made from Italy. anywayy, daddy kata dia nak masak omelette yang macam dia masak time dia duk kat Canada dulu. dalam tuu ada macam macam. so, I hope kenyang lahh. malam nii tuition lagii. =.="
trash talked @ 7:04 PM

»oh blogg

meet Fatin Hasanah. okayy, kami actually tak rapat pun. kenal kenal macam tuu jaa. dia comel. I LOIIIKEE, haha. anywayy, saya follow belogg dia. and her blog is extreamly gila LAWA :(( sedih bukan apaa, jealous kott. haha everytime dia edit, mesti semakin lawa. nampak mahal gituu. hahaha. tak percaya? try tengok. click sinii. anywayyy, tuu jaa nak bagitauu 
trash talked @ 6:57 PM

»truth be told
Thursday, August 4, 2011

saya TIDAK puasa hari ini!

haha dengan muka penuh tak malu p habaq satu dunia. 
haha bukan apa
time kat sekolah tadi, SEJARAH biasalah BOSAN
tiba tiba hidungku mengalirkan cecair berwarna merah

HIDUNG AKU PERIOD !
OMGGGGGG !

haha bangang

so lepas balik rumah,
AKU dengan penuh SEMANGAT p menglahap ayaqqq (air) 3 cawan.
LEGAAAAAAA...

hahaha
esok kembali berpuasa

unlike ordinary period
nose 'period' only last for ONE day only

hahhaa

byeee MyEm0.Com
trash talked @ 6:52 PM