Small Cute Grey Red Outline Pointer
Hey! Welcome to my online diary.

Follow me:
Twitter: @sabbynina
Tumblr: Flightless Bird
»Mr. S (part 9)
Tuesday, May 31, 2011


meet MSA. kadang kadang rasa menyesal pun ada kenal dengan dia. why? tahh, dia macam suka sangat annoy aku. tapi dia sporting gilaa kodd. haha eventhough dia cepat sangat merajuk. grrr... MELUAT ! haha this is my Mr. S :) saya sayang dia. hampa nak sayang dia jugak boleh, tapi jangan overdose ahh, aku tampaq satgii bodo takdan kata apaa. hahahaa..

nii pacek, aku sayang hang. hang tau dak? aku rasa hang tauu, tapi hang saja buat buat taktau. KAN? haha. eee macam nak jaa aku jerit hang tuu BODOBANGANGBAHALUL! haha, tapi aku takut hang merajuk jaa satgii. bukan boleh dengan hang nii, ishhh.. hahah..

dah lahh, takmau mengutuk hang lagii. satgii hang dapat tauu, NAYYA AKUUUU :)

ILOVEYOUU PANJANNNGGGG <3
trash talked @ 2:14 PM

»Scotty McCreery
Saturday, May 28, 2011

Early life

Scotty McCreery was born in 1993 to Judy and Michael McCreery in Garner, North Carolina.[1] His mother works as a realtor.[2] His father was born in Aguadilla, Puerto Rico to a Puerto Rican mother from San Juan and an American father.[3] He used to impersonate Elvis as a child, and started learning guitar at age ten.[4] He attended West Lake Middle School and sang at his graduation. He also attended Garner Magnet High School[5] where he joined a vocal ensemble, Die Meistersingers, that performs across the United States.[6] He started out singing tenor but switched to bass when his voice turned lower in his sophomore year.[6] He won a singing contest called "Clayton Idol" at the Clayton Harvest Festival in Clayton, North Carolina[7] and was one of 36 finalists in a "Rip the Hallways" contest featuring teenage vocalists in North Carolina.[4] He has performed at various local events.[8]

American Idol

Overview

McCreery auditioned for the tenth season of American Idol in Milwaukee, Wisconsin. The judges were struck by his deep bass voice unusual for his age. Steven Tyler commented on his uncanny likeness to Alfred E. Neuman, the mascot of Mad Magazine, to which he replied, "What, me worry?" In the Hollywood group round, he joined the "Guaps" and became embroiled in the drama when fellow group member Clint Jun Gamboa expelled Jacee Badeaux from the group. He later expressed regret for not standing up for Jacee. He was one of the five male vote getters in the semi-final round to advance to the Top 13. In an interview with Ryan Seacrest, McCreery confirmed that he has Puerto Rican ancestry. "Yes, I'm Puerto Rican," said McCreery with a smile. "I have a little bit of J.Loin me."[9] McCreery won the tenth season of American Idol on May 25, 2011. At 17, he is the second youngest Idol winner behind season 6 winner Jordin Sparks.
haha, aku copy darii Wikipedia. darrnnn I love internett! hahaha. anywayyy, meet Scotty McCreery. aku tau ramai tak tengok American Idol sebab pakat duk tengok Akedemi Fantasia hat MELAYU punyaaa, eee.. tak suka ! errrr... tahun nii first time aku tengok dari audition week dengan mama. since then, every week aku tune in. and aku minat Scotty since day one lagii. sebab? goshh, are you blind?! HE'S DARNN CUTEEE ! haha adorable gilaaa sehhh ! even awal awal dia duk nyanyi Country Songs jaa, tapi sesuai dengan suara diaa. hahaha. and time dia menang American Idol season 10. aku terloncat loncat macam rabbit nuhh, hahaha.. mama sampai "ish awat gedik sangat dak tau?" ma, mana tak gedik? boyfriend nina menang ! haha. mama suka Scotty, tapi dia lebih prefer Lauren menang. actually aku mana mana menang pun aku tak kesah sebab dua dua aku suka. cuma aku lagii suka Scotty lahhh. hahhaha..

ni video time audition diaa :D



nii laguu baru diaa

trash talked @ 8:56 PM

»perfect two


You can be the peanut butter to my jelly
You can be the butterflies I feel in my belly
You can be the captain
And I can be your first mate
You can be the chills that I feel on our first date
You can be the hero
And I can be your sidekick
You can be the tear That I cry if we ever split
You can be the rain from the cloud when it's stormin'
Or u can be the sun when it shines in the mornin'

You can be the prince and I can be your princess
You can be the sweet tooth I can be the dentist
You can be the shoes and I can be the laces
You can be the heart that I spill on the pages
You can be the vodka and I can be the chaser
You can be the pencil and I can be the paper
You can be as cold as the winter weather
But I don't care as long as were together

You know that I'll never doubt ya
And you know that I think about ya
And you know I can't live without ya
I love the way that you smile
And maybe in just a while
I can see me walk down the aisle

Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry
Cause your the one for me (for me)
And I'm the one for you (for u)
U take the both of us (of us)
And were the perfect two
Were the perfect two
Were the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two(yeah, yeah)


Mr. S, I love youuu.
sorry lately nii kita selalu gaduhh :(
me no likee..
hm SORRY SORRY :(
sayang awakkk :)
trash talked @ 2:57 PM

»they ran away from me :(

Nuraliaa Elina, Nur Hannani, I miss youu :( I miss time kita lepak kat Mid Valley. haha.. dalam banyak banyak memories kita, kat sana lah yang paling aku rindu. why? idk..haha.. rinduunyaa wehh. dah laa jarang nampak muka hampaa :(. aliaa lepas asrama **even dekat and aku boleh cycle TIAP TIAP hari p jumpa, not the same**.. nani pulak lari p KL :( sedih tauu sedihh. even aku banyak kutuk hampa duluu, tapi hampa tetap yang terbaikk. cuti nii mai sleepover rumah saya? haha. nina boleh jaa sleep over nani's house, daddy bagii. tapi maktok nak ke terima nina? ahahaa, aliaa.. hang mai lahh perabeh makanan kat rumah akuu. lama tak tengok hang menglahap makanan. haha.

ishhh, pokoknya, aku kangen kamu berduaa :((

nii gambaq time kat Mid harii tuu. haha lepas nii p Pavi pulok nahh? :D
bowling
pet's wonderland
TOILET
tengah jalan =.="
bowling again
starbucks
ILOVEYOU BOTHHHH ! :)
trash talked @ 1:22 PM

»everybody say 'YEAHHH' !
Friday, May 27, 2011

it CUTII ! finally, haha ! dua minggu buat exam. gila boringg. haha syiokk time menengah rendah lagii. exam seminggu jaa.nerrrghhh, dahh lahh aku tak boleh buat BANYAK paper. tapi lena sedapp woii. hahaha ada satu jam lebih. satu satunya paper yang aku tak lena is english paper 11. haha semangat tulis descriptive essay pasai The Buttons. hahah.

anywayy, it's already cuti. and plan aku banyak gilaaa.... 
  • kemas bilik
  • hang out dengan nani
  • nak p photoshoot dengan pait, feykar and nani
and ada lagiii lahh. masib baik mama topup kat aku semalam. dah la aku bagii duit kat fiq suh dia topup kan. so, aku rasa kredit nii cukup kot tahan dua minggu. haha sebab aku malas nak p topup. grr. 
Nur Hannani binti Roselan, cepat balik sayang, IMISSYOUGILABABI!
trash talked @ 12:26 PM

»Mr. S (part 8)
Thursday, May 26, 2011

ILOVEYOU bangang !
trash talked @ 6:13 PM

»Mr. S (part 7)
Wednesday, May 25, 2011

tengok, mana aku tak kata dia macam tak ada perasaan kat aku? aku buat relationship status dengan Syafiq kat fb pun dia kata "up to you, I macam mana takpa" -_________-"
trash talked @ 3:25 PM

»policemen
Tuesday, May 24, 2011

tadi paper agama sajaa. pagi paper 2, lepas rehat paper 1.

pagii tadi time tengah duk buat **meniru**, bunyi kereta vroom vroom mai lalu. hengaqqqqq! motor pun ada. mereka itu adalah polis polis yang nak ambek exam apa tahh kat dewan kami. tapii, depa tak sedaq ka yang kami pun duk ambek exam? time duk jawab tuu, ada berapa orang tahh duk betoi betoi tepi kelas kami. yaa lahh, kelas kami en hujung sekali, yang dekat dengan dewan. dahh lahh duk menyembang kuat. ada motor dua tiga biji hat bunyik kuat gilaa serupa motor Aswad Kun Bulat. haha **aku tak hina motor hangg nahh**. anywayy, sakit hati sakit telinga gilaa dengaqq. nasib ada hat dua tiga orang yang comel. hahaa.
trash talked @ 5:31 PM

»Mr. S (part 6)
Monday, May 23, 2011

currently crying :(

wehh, aku sayang hang lah. hang keja duk tidoq jaa. tah betoi tah tidak aku taktau. I ada banyak benda nak cakap/cerita dekat you. tapi bila kita text jaa, tak sampai berapa text, then you tak reply dah. I taktau lah you buat apa. sorry sebab I selalu kacau you. seriously, SORRY. lepas nii, I takkan kacau you dah. you take care okay. jangan lupa buat time table. jangan duk tidoq kerap sangat. iloveyou :) 
trash talked @ 10:41 PM

»my capital Z
Saturday, May 21, 2011

adik, this is for youu.

I miss youu. eventhough you're not my real brother but I care for you as same as I care for my real brothers. I really do love you adik, the night that we're officially broke off, I cried okayy. I really do. but it seems like it doesnt effect you a bit. I still dont know the reason WHY we broke off. if its my fault, Im sorry. I've tried to be a good sister, but I've failed. I miss you adik, I miss your hug and everything. remember when I carried you using ben's bike at taman uda? then you carried me. when the police arrived, I grab you so that you wont get into trouble. remember the night you texted me about tasha? you said you love her and you're gonna do something stupid if you cant have her back. I literally screamed at the phone hoping that you would hear. I said "she's not worth it, you deserve better" but you wont listen. haha, typical of you adik. anyway, I just wanna say that I trully miss you. take care okayy, ILOVEYOUU :)
trash talked @ 10:12 PM

»Saturday is Sabtu


hari ini saya pergi Library :) haha yaa lahh sangatt..

hajat memang nak pegii lib nak study account. tapi bila sampai tuu, nerd tak sampai lagii. aku p duk kat abg azrii. actually aku duk dengan kawan dia, abg azri tak maii lagii. haha oh yeahh, lupa habaq. aku keluaq pukoi 11 am! haaaaaa, awai dak? haha. p merendek paa bala dulu. then nerd sampai baru masuk lib. duk kat bawah 2 minit, naik atas. then aked sampai. dia diam jaa. yang kami dua, hajat nak studyy, bukak buku, duk mereben paa taktauu. haha. dalam 10 lepas tuu, apa lagiiii? CP ahhh. hahaha

sampai CP merendek dulu, then p pak hainan. nerd lapaq.. **bila masa dia tak lapaq aku pun taktau lahh. haha** time makan tuu, nampak zamani duk sorang sorang. nerd ajak dia datang duk sekali. time tuu aked p BUAT toilet **lambat gilaa**. aku dah lahh tak baik sangat dengan zamani lepas kami break relationship 'adik angkat kak angkat'. memang kami tak cakap lahh tadii. haha lepas nerd tegoq kenapa kami tak cakap baru cakap sikit sikitt. then lama lama macam dah rapat balik :) **aww, serious sis rindu adik**

anyway, lepas habess makan duk menggila kat meja lagii. then p merayapp. aked tak ikut. kami p 3 orang. zamani sleck kaki aku depan focus point (kedai spec), jatuh elok jaa. baro alam semesta sunggoh, haha. then sambing jalan.

time kami duk kat mcd tuu, zamani p mana tahh. then tinggal aku dengan nerd. kami p jalann. then jumpa aked kat tingkat satuu. then achik and mie datang **boyfiee nerd and mee bandungg**. time tuu kami kat starwalk. betoi betoii tengah tuu. bila berpecah, mie, nerd and achik p belah kiri, aked p belah kanan. aku pikiaq dekat seratus kali jugak ahh nak ikut sapa. last last aku ikut aked.

duk dengan dia boleh lebam satu badan aku weh. keja cubet akuu, yang aku kejaa duk tampaq belakang dia. haha orang tengok pelekk jaa. lama jugak ahh kami pusing. dekat 1 jam lebihh. then kami main lif, haha. naik sampai tingkat 12. turun satu satu tingkat. hahah syiokk wehhh. hahaha..

then pukoi 5 macam tuuu, balik. soryy, tak larat cerita full details. tak larat. lagipun, aku tauu, hampa bukan baca sangat punn, hahha. byeeeeee :D

ps: aked duk hingaq mengantuk mengantuk, last last, dia balik tidoqqqqq ! -____-"
trash talked @ 9:56 PM

»Mr. S (part 5)
Friday, May 20, 2011

menatang nii aku buat time form 3, last year lahh. aku buat untuk Mr. A aku, iaitu Mr. Afiq Izwan. haha old storyy. aku actually dah lupa pun tentang picture nii. menatang nii ada kott kat blog lama and myspace aku. nerd text aku tadi dia kata nak ambek picture nii nak buat default picture fr facebook. anywayy, motif picture nii is for HIM. no, not HIM as in HISTORY. HIM as in my Mr. S. okayyy, by now I think you can already guess who he is. hahaha
trash talked @ 9:57 PM

»oh my CUTI

awww, cuti nii tak balik KL
WHY?
sebab ........ **adalahhh :D

ishh bosan sunggoh Kedah niii
dah laa tadakpaa, haha

takpaalahh
janji aku raya kat sanaa
time raya kaya baruu kaya sikitt, haha

ATIN, KAKSZA, KAKALEEN, MIRA...
shopping jum !

haha tunggu 4 bulan lagii, ahhahaha
trash talked @ 9:34 PM

»already gone


Dear God,
what ever happen to us? not us, I mean my friends. yes they have their own lives, but that doesnt mean I have to be kicked out. **DOES IT?** ughh..

I miss our old times. I miss the fun and laughter. all the stupid jokes that everyone laugh at no matter how dumb it is. the cupcakes we made and ate. the 'tepung' and 'telur' we threw every event. the hanging out toghether. I really do miss it. Im sure they DIDN'T.

now, all the pictures and video became proof, but just only proof. the proof that made me cried almost everytime I watch it. the crazy videos and the most beautiful to the most ugliest pictures made us laugh.

WHY ?
WHY we became appart?
WHY we dont hang out like we used to?
WHY we have to make 'faces' when seeing each other?
WHY we barely talk now?
WHY we dont see each other anymore?
WHY I miss you guys?
WHY do I feel like I dont even know you guys anymore?
WHY is watching you guys living in your new lives really hurts me?

I realize that NOT ONE of you really miss me. I dont mind, Im not worth missing PUNNNNNN. I just hope that we're still friends. :)
trash talked @ 5:28 PM

»oh my PAST
Thursday, May 19, 2011

tadii  lepas pukoi 2 dah nak keluar gate dengaq ada orang panggil nama ceqq, IT'S NERDD ! haahaa. then duduk kat bustop tuu. duk menyembang dengan nerdd. dalam 2 lebih lebih macam tuu, ternampak satu kereta nii. aku tak cam kereta apa. tapi aku pantang kalau ada lelaki dalam kereta tuu. mesti nak usharr jugakk. hahaha. bila mamat tuu kalehh jaaa, nerrrrrrrrgggggghhhhhhhhhhhh......... TERSENTAPPP ! hahaha IT'S HIM !!! lama dah tak tengok muka diaa, bila tengok tadii jadii bodo satt. lepas lepas dia blahhh aku jeritt kuat kuat. semua pakat ushar. dayyymmmm, I MISS HIM ALL OVER AGAIN ! shitttt !
trash talked @ 5:11 PM

»HTD
Monday, May 16, 2011

teachers, happy teacher's day y'all ! :)

_______________________________

hari nii paper sejarah sahaja. lepas rehat sambutan hari guru. seriously THE BEST wehh ! haha. even ada part boring boring sikit, tapi best. haha. sir Faiz menyanyi kott, hahah. sorry to say, 'SEDAP' gilaa suara dia. tapi bestt lahh. ahaha. dia berduet dengan Juny. anyhow, aku malas nak tulis banyak banyak. just so you know, IT'S THE COOLEST CELEBRATION EVER <3 

we all love you teachers.
trash talked @ 7:34 PM

»word of the day

"BLOODY DOM-DOM"

jangan tanya kenapa, mengapa dan bagaimana perkataan ini terhasil.
haha
its a family thing, MY family
you wont get it. hahahaha
trash talked @ 12:09 AM

»Fellina's Promnight
Sunday, May 15, 2011

okay, I know it's a last minute notice. but sapa nak pegii prom. hahaha rempang gilaa stai ajakk. it's not mine. it's my friend's sister.

~location: Regency Hotel
~date: 20th May 2011
~time: 8.00-11.00 pm
~theme: Masquarade
~ticket price:-
  • RM 45
  • students: RM 35
  • couples: RM 30 per person
  • **nak bayar ansur ansur pun boleh, tapi ticket dapat lepas dah habes bayar :)
sapa nak boleh call/text or contact Anne me okayyy :)
ajaklah kawan kawan hampa sama nah nahh nahhh..

ps: bagi nama before 16th May
trash talked @ 5:17 PM

»it's Saturday, Saturdayy
Saturday, May 14, 2011


currently with Fatin Khaliesha :) **atinn



MATNIIIIIIIIIIIIII !!!! atin ada niii, datang lah rumahh. hahahahahahah.. 


kejap lagii nak pegii library. sapa nak ikut? sure tak ada orang, hahaa.
trash talked @ 12:29 PM

»oh my EXAM
Wednesday, May 11, 2011

bulan nii bulan Exams. so, ramai yang tak online.

hajat aku semalam memang takmauu online pun harii nii. nak studyy. tapi online p lah satt. haha. esok paper Addmaths and Sejarah. emm aku rasa aku dahh qatam banyak kali sah bagitauu esok exam apa. tapi buku haram tak qatam lagii. Sejarah masuk chapter 1-5. addmaths pun. sejarah esok aku hentam bulat jeaa.

addmaths nii mental disorder betoii lahh. haaaaa, dah laa paper 2. aku boleh buat chapter 2 and 4 jaa. chapter 1 and 5 tak boleh sebab teacher baruu. chapter 3 belajaqq sekeqat jalan sebab teacher fawaheda jatuhh, nasib dah selamat bersalin. now she's on maternity leave. bulan 6 baru masuk balik. :)) chapter 4 teacher Ho ajaqq, pahammm. dia ajaqq sekali jaa kott. chapter 4 senanggg :D **hopefully boleh jawabb**. chapter 1 and 5 teacher baruu nii, nama apa taktauu. dah dekat seqatuuuehhhh kali dah dia masuk, aku tak pernahh aku tauu nama dia. haha. maybee tuu kott pasai apa yang dia ajaqq tak masuk pala. hahaha. 
trash talked @ 11:05 PM

»Mr. S (part 4)
Tuesday, May 10, 2011


trash talked @ 11:24 PM

»

hey dude,

Im not a kid anymore. for God's sake, Im 16 (to be). suka hati hang ja nak mintak couple. ehh sorry, taknakk! saya reti rasa sayang, dan saya tak rasa sikit pun sayang kat anda. saya suka akan orang lain. dan saya bukan nak hina anda or anything, cuma saya taknak kat awak. jangan paksa saya. tak suka, FAHAM?
trash talked @ 11:14 PM

»Mid-Term

niii jadual for my class only :)
jadual sebenar is too panjang,
so Zati Hanis edit lain :D

Khamis 12/5
  • Sejarah 1 (8-9am)
  • AddMaths 2 (11.25am-1.55pm)

Ahad 15/5
  • Bahasa Melayu 2 (8-9am)
  • Bahasa Melayu 1 (11.30am-1.45pm)

Isnin 16/5
  • Sejarah 2 (8-10.30am)
  • SAMBUTAN HARI GURU :)

Rabu 18/5
  • PJK (7.50-8.50am)
  • English 1 (9.05-10.50am)
  • English 2 (11.35am-1.50pm)

Khamis 19/5
  • Mathematics 2 (11.35am-1.50pm)

Ahad 22/5
  • Account 2 (8-10.30am)
  • Account 1 (11.25am-1.55pm)

Isnin 23/5
  • Ekonomi 2 (8-10am)
  • Ekonomi 1 (11.25am-1.55pm)

Selasa 24/5
  • Pend. Islam 2 (7.50-9.30)
  • Pend. Islam 1 (11.45am-1.45pm)

Rabu 25/5
  • Science 2 (8-10am)
  • Science 1 (11.45am-1pm)

Khamis 26/5
  • Mathematics 1 (8-9.15am)
  • Sivik (9.30-10-30am)
  • AddMaths 1 (11.25am-1.25pm)

saya sangat sangat tidak suka ada peperiksaan.
SEBAB?
tak bolehh nak TIRUUU !! :(
trash talked @ 12:21 PM

»Mr. S (part 3)

guess what peeps, I've told him that I like him. and he feels the same. its just that, we're just starting to know each other so it's better we'd stay friends :)
trash talked @ 11:56 AM

»Mr. S (part 2)
Monday, May 9, 2011

wehhh, kalau awok tulis post nii, kamu baca dokk?
TOBAT DOKK ! haha

ni niii kamu, awok suko kamu lohhh. awok nak habaqq dahh malam tuu. tapi awok tak beranii. haaa, awok nak kamu mulo duluu. tapi kamu macam takdak perasaan jea kat awok. sedihh ohh. haha. eee kamu tauu dok, pasal kamu lah awok dukk mengelamun kat dalam kelas teringat kamu, basuh pinggan sampai meleleh kat lantai, goreng teloqq sampai hangit, buat milo tawaqq, online lupo nak cucoq broadband, mandi tak bukak ayaqq, gelak sorang sorang **eh yang tuu memang selalu pun**, haha dan macam macam lagii lahh. semua pasaiii kamuu. 

kamuu niii,
sedaqq lahh sikittt yang awok suko kamuu nii.
adehhhhh, lembs betoiii!
hahaha

trash talked @ 6:51 PM

»examinations

Mid-Term starts this Thursday (12th May 2011).
Sejarah paper 1 and AddMaths paper 2.
oh my THOR.
takk readyy !
sure fail !
**aku rasa aku tdioq jugak nanti,
masa panjang,
tidoq suree lenaa..**

trash talked @ 6:37 PM

»we're DONE

to: Muhammad Zharif Asyraf bin Mawardhi :)

Im sorry. I just cant love you macam dulu lagii. pkiaqq balik wehh, hang sakit kan hati aku bukan sekali, tapi berkali kali tauu dak. maaf lah kalau aku terima hang balik. aku nak tengok hang dah berubah ka belum. aku tengok perangai hang MACAM dah berubah. then ada orang kata hang ada awek lain duk asrama. aku pun taktauu mana nak percayaa. aku just nak lepaskan hang dengan cara yang baik. aku harap hang pun buat macam tuu jugak. aku just nak kita kawan ja. serious cakap aku dah tak ada perasaan sayang langsung kat hang. sorry, but its the truth. tolong jangan duk remp depan rumah aku dah, jangan nak buat benda bodoh dah, jangan nak maki aku dah. aku tak larat ahh nak gaduhh. aku harap hang jumpa perempuan lagii baik dari aku. and hang tak permainkan perempuan tuu pulakk. aku nak kita kawan macam biasa ja lepas nii. lupakan yang kita pernah couple. lupakan kenangan kenangan kita yang pernah berlalu. haha sorry ayat macam haram. em sorry kalau hang rasa aku permainkan hang. tapi bila pikiaq balik, hang kata tadi. memang aku nak break pun. I mean, couple bukan untuk nak jumpa jaa. it needs commitment, love. kalau setakat nak jumpa jaa, baik tak payah okayyy? Im sorry. take care.
trash talked @ 5:55 PM

»youu
Sunday, May 8, 2011

to HIM :)

sorry I blocked you. its my start of moving on. I tak boleh nak tengok profile you kat page dia. it hurts so bad. so, I've decided of blocking you. I'd also deleted your number. and erased all your photograph. the notes that I'vw kept about us will be the only memory of you for now. I'll try forgeting about US. em dah dah, Im not gonna talk so much about this. like I said, Im moving on :) you take care okayy, byee..
trash talked @ 3:44 PM

»Puan Wan Rafida binti Datuk Wan Mohd Hanafiah
Saturday, May 7, 2011

esok mesti pakat nak celebrate Mother's Day kan? haha saya celebrate dahh semalam. esok mama saya tak ada, malam baru dia balik. dia pergii khusus kat Penang. :)

mama, Happy Mother's Day. I lovee youuu ! I know I've said it just everyday when Im going to school, everytime after a phone call from or to you. I meant it everytime I've said it. ILOVEYOU MOM. you're the bestest friend and the coolest mom a girl ever wanted. sometimes, I can be a pain in the ass. and Im sorry. ILOVEYOUU MOM, and I appreciate everything you do to me or to the family, its just... I never said it out loud. ILOVEYOOOUUU MOM, tahh berapa kali ILY daaa... hahaha mama mama, nanti mama balik, the house would be in a GREAT condition!! **I hope :D **


orang selalu cakap aku photostat muka mama aku.
hahaha.
macam twins takk? :D
=.="

trash talked @ 9:32 PM

»Mr. S

hey dude, what if I say I like you? would you feel the same? I never felt this feeling for so long. when I see your face, my heart beats faster that it should have. when I stand next to you I feel save. when I we text I dont care bout my creds. and so on the feeling goes.. but when I realize that you would NEVER have that kinda of feelings fer me, it breaks my heart. I wanna come clean and tell you the truth, but it might ruin our whatever kind of relationship that we have now, so, I'll just keep it to myself for now :)
trash talked @ 8:59 PM

»sevenfivetwentyeleven


kepada cikguu science saye iaitu cikgu Z, saye tauuu cikguu mesti marah kalau baca niii. ye lahhh, saye bolehh pegii tempat tempat nii, tapi pagi tadi DATE kita nak buat file saye tak pegii. hehehe, lupe cikgu lupee :D
____________________________

haha okayyyyyyyyy. hari ini, SYIOOOOKK !

pagi tadi daddy kejut pukoi 9.30. dia menjerit nama aku kuat gilaa, aku rasa sampai PKNK dengaqq, haha. dia kata siap cepat nak pegii makan mee kari kat Ah Huat **fav placee! :)**. okayyy, aku mandi siap, pukoi 10.30 baru pegii. jumpa Uncle Yaser and Uncle Mat kat sana. uncle yaser belanja makan. hehe **ty uncle, sayang uncle lahhh**.  lepas makan mee kari, Nopi bising bising nak McD. neeerrggghhh, baru lepas makan tuuu. dah laa dia sorang ja dua mangkuk, orang lain semangkuk je. so, daddy bawak lah pegii Pacific. pegii McD, aku makan icecream jeaa **sedangkan batuk tak lega lagii haha** 

balik rumah, tengok tv then siap nak pegii lib. matni hantarkan **sayang abang**. hajat nak keluar dengan Saiful, tapi aku lupa text dia. aku ingat aku text, rupanya tak. haehhh..  matni pulak taknak teman masuk lib. oh yeah, daddy suruh aku pakai wedges mama, dia kata nampak AYU sikit =.=".. sampai depan lib, aku sorang sorang. neerrrgghhh, cering gilaaa. then baru teringat Aked (Syazwan) kata kalau takdak orang text dia, dia sanggup teman. time tuu macam mana tahh aku boleh lupa nak text Saiful lagii. so, aku text Aked. dia kat Convent, ada hari Kokurikulum. **aku nak p, tapi malas**.

sementara tunggu dia, aku duk kat abang Azri. eeee meluat gilaaaaaa, dia dengan abang abang kat kedai phone tuu duk make fun of kasut mama. bangannnggggg! hahhaha. duk gelak tak berenti ohh. then Aked sampai lib, kami pun masuk ahh. duk kat atas. dayyymmm, takdak langsung orang yang aku kenai. =.=".. meja depan aku **belakang Aked** adalah budak bahiyah, tapi aku tak kenaii. form 3 and form 5. time dalam lib tuu aku duk buat homework English. nak buat Maths tak reti. bila dah give up, Aked ajak p minum. time nak keluaq lib tuu, actually time nak turun tuu nak, otw p tangga, AKU JATUHHHHHH ! hareeeeeeeee!!!!  MALUUUU GIIIIIILAAAAAAAA !!! semua pakat gelakkk ! especially budak bahiyah tuu. ada couple Chinese nii, yang amoii tuu macam terkejut sambil tutup mulut mata terbeliak. ishhhh, time aku nak turun tangga tuu, duk tutup mukaa jaa. **bodo lah kasut. dad, you owe me BIG TIME for asking me to wear that stupid shoes!**

masuk CP, nak pegii minum kat Old Delight, tapi tutup. kat Pak Hainan ada kawan Aked. **baru aku sedaq, yang tegoq Aked time Aked larii dari dia tuu, AMNI. hahah, sorry dude, tak cam hang** so kami punnn berjalan sampai atas. sampai Popular aku cari buku Ekonomi and Account, tapi takdak yang aku cari. then keluarr, turun balik. p Pak Hainan, minum. jumpa Fara Wella. **aku tak pernah story pasai dia kat blogg, hampa tak kenai kott** dia menyembang dengan Aked sebab pernah satu office kott tak silap aku. yahh aku pun tak fahamm. anywayyy, jumpa Abang Rifqi. dia bolehh ingat aku couple dengan Aked =.=" haeehhhhhhh...

balik matnii ambek jugak. sampai rumah naik bilik daddy, sejukk weiii, aircondd, haha tak keluaqq aku dari bilik diaa ! then aku tanya dinner nak makan apa? dia kata taktauu, bila aku duk kat luaq tengok tv, dia panggil masuk. haha we had having Pizza fer dinner. haha

kesimpulan kepada cerita saya yang PAAAAANNJAAAAAAAAANNGGG lebaqq and pointless niii, mama takdakk, kami makan luaq jaa. hahaha.. mesti hampa heran kan? daddy sikit punya pandai masak, time mama ada pun dia masak, tapi bila mama takdak dia tak masak. haha bukan apa weiii, malas nak mengemass :D

dah dahhh, lenguh dah tangan menaipp :D byeeeeee...
trash talked @ 8:30 AM

»Im useless

currently crying

Im pathetic. my friends left me, my boyfriend left me. what else? seriously you guys changed. I know you guys have new lives, but why do I have the feelings that Im not part of it? why do I always felt left out? I barely hang out with you guys, and when I do, its like Im a total stranger for not understanding a word you guys are talking about. so called friends huh? Im sorry if I was being such a jerk, but atleast tell me where did I go wrong? do you know how hurt it is to be left out? err nevermind, its okay, continue with your new lives, I'll move on sooner or later. takecare, bye.
trash talked @ 12:55 AM

»oh my BLOG
Friday, May 6, 2011

awat aku tengok belogg orang lain lawa,
belogg aku huduss nak mampusss
-___________-"
trash talked @ 12:24 PM

»iloveyou

I have a slight of a problem. my problem is...

I love you
I love your name
I love the way you look at me
I love your gorgeous smile
I love the way you walk
I love your beautiful eyes
I love the sound of your laugh
I love the way you get mad
I love the way I dont understand you at all
I love the way I can be having the worst day of my life and seeing you completely changes my mood
I love the way when you touch me I get weak

that's my problem :(

trash talked @ 11:51 AM

»oh my BIEBER
Thursday, May 5, 2011

meet Radzi Darus a.k.a Justin Bibiaqq :D

abang abang, rindu kott kat abang. ye laaaaa, abang dah stay KL, mana mau ingat manusia manusia kat Kedah niii kan kan kan? haha rindu nak bermanja dengan abang, hahaha (bila masa kita manja taktau lahhh, gaduh banyak ahhh). rindu first time jumpa abang, abang sombong gilaaaa ! hakktuuuiihhh ! hahahaha... rindu time Piea ajak jumpa abang kat medan. dapat tengok abang BOTAK ! hahhahahhaa.

anywayyy, my point is I MISS YOUU :)

aneh tapi benar ohhh, tak pernah pernah rindu kat mangkuk nii. tapi tahhh, sejak semalam duk teringat dia pasaipaa taktauuu.. 

**dear God, please dont let this be a bad sign -__-"
trash talked @ 7:07 PM

»blog oh blogg

tadi saya pergi ke sekolah dalam keadaan DEMAM
 -___-"
**sedihkan? haha

anywayyy, pukul 12 kena p dewan sebab ada majlis retirement cikgu azizah. tak fun mana punn, time berdiri tuu aku macam nak pitam. ughhh =.='

time Pengetua bagi ucapan tuu, she said something about BLOGS. awal awal tuu aku tak ingat. yang aku ingat dia kata students Bahiyah suka blog. tulis pasal sekolah. aku dengar jea, terus angkat kepala. **time tuu duduk, so aku tengah buat kerja BM sebab cikguu R nak kutip buku - tapi tak siap and tak hantar pun** aku cakap kat haz, balik rumah nak tukar URL dahh. tapi bila dengar balik, Pengetua kata something bout blog yang ada kat laman web sekolah or something. tahhh, aku pun tak faham. yang aku faham, blogg aku takkan ada kat laman web sekolah kott, sebab aku bukan duk cerita/bangga-banggakan sekolah aku. my blog is about ME and anything related ahh. tadak pasal nak tulis, 'oh sekolah aku best', 'eh sekolah aku fun'.. eeee takde makneeeeee!!!! ahahhahaha..

ps: cikgu-cikguu yang baca blog saya nii, harap jangan duk baca dah lahhh. bukan ada kena mengena tentang cikguu punnn. it's private property !! hahahah **buhungg p lahhh satt** :D
trash talked @ 6:19 PM

»oh my FEVER (part 2)
Wednesday, May 4, 2011

oh dear,
sakitnyaaa :(
nak muntah pun ada :((
trash talked @ 9:45 PM

»oh my FEVER

hariniii tak pegii sekolah, demam. actually tak teruk mana punn. cuma sakit tekak, batuk, selsema and sakit kepala. **now that I think of it, teruk lah jugak. haha.** anyhow, semalam mama dah buat bubur. so, breakfast tadi makan bubur jea lahh. now tengah tunggu daddy balik, nak pegii doctor.. oh my FEVER, nii tak suka time demam niii..

as much as I want to get demam, now probably not a good time. sebab mid-term exam 12hb niii.. takpa lahh, at least aku duk rumah boleh study. **studyy kea???**
trash talked @ 11:04 AM

»being a senior RAWKS !
Tuesday, May 3, 2011

tadi time Kokurikulum, teacher tadak,
so aku and Haz handle ah dua dua kelab tuu.
teacher lee tin tin yang suruh okay,
kami bukan gila kuasa.
aku saja nak buat dalam dewan, BOLE GUNA MIC.
haha. haz tengking budak budak tuu lahh ya Allah,
kesian aku tengok depa.
kena BODO lahh, apa lahh.
ihhh, aku tengking jugak,
tapi tak maki okayy :)

tak nina bait, tak hath jahatt :D
trash talked @ 6:27 PM

»porns
Monday, May 2, 2011

just finished uploaded 3/5 videos that we took this EARLY morning.
hahaha.
taknak upload yang lagii dua tuu. :D
nak tengok click link link di bawah,
tapi friends from my facebook jea boleh tengok :D 

trash talked @ 7:14 PM

»Syaz Vader

meet Syazwan :)

actually aku kenai dia time zaman gilang gemilang Myspace dulu, tah dia kenai aku kaa dok time tuu. now zaman Facebook, hehe. sapa add sapa aku tak ingat. dia suka like stats aku, grr. then kelmarin pagi/tengahhari aku tegoqq dia **post kat wall lah, tak penahh jumpa punn**. then dia mintak num aku dekat IM. aku bengong p bagii. anywayy, semalam kan aku dengan atin tidoqq sebab buat video. then aku text dia, dia pun tak tidoq lagii. serious, mamat nii gilaa -___-" not in a bad way lahh. text dengan dia, buat sequpa dah lama kenai nuhh, ada ka patut dia nak tampaq aku laju laju? eee tak bole tak bole. eh ehh, bila pikiaq balik, Najmi penahh guna ayat tampaq laju laju tuu. **rindu lah pulak kat ngek tuu** err anyhoww, Encik Syazwan, PEACEEEEE! :D
trash talked @ 2:27 PM

»hehehe

hey hey hey,
Assalammualaikumwaromatullahiwabarokatuh :)
**shorree terkejuttt sebab aku bagi salam en? hahaha

sekarang, aku and dua orang cousin aku **atin & ksza**, haz & uncle aku **chujid** tengah Thor fever. hahaha. profile pictures kat Facebook pakat tukaqq buh LOKI, JANE & THOR. :) me heart LOKI <33 ksza alsoo, haha. atin is JANE. chujid is THOR. hahahaha. haz tak tukar :D 

ps: eh serious nii, nak mintak maaf sapa sapa yang ada kat dalam cinema harituuu, cinema number 3, pukul 4.45pm, cerita Thor. sorry sebab kami bising sangat :( 
trash talked @ 1:57 AM

»**yawnn
Sunday, May 1, 2011

it's 3.50 AM !
esok sepatutnya sekolah
but me no go to school :)
haha me and atin is music video-ing :D
trash talked @ 6:51 PM

»in pain

oh my LOKI, sakit tekak -____-"

remind me next time I go out NEVER to

  • drink CoolBlog or any type of smoothies/ice blended before karokae-ing
  • scream and shout in the karokae room
  • laugh out loud in the cinema
  • sleep late 
and apa apa yang berkenaan :D
trash talked @ 11:09 AM

»tired tired tired, oh my THOR

psssttt, saya tidur pukul 5 pagii semalam, then pukul 8++ dah terjaga sebab diorang datang tengok tv. lepas breakfast, takdak plan, then haz nak jumpa atin (btw, atin balik **cousin). then kitorang keluar pegii AS Mall, matnii ambek. just the four of us. sampai sampai pegii beli CoolBlog, sedap jugokk. haha. then nak tengok wayang, tapi wayang starts at 4.45. time tu baru 3.30. kami pegii karokae. terjerit terpekik terlolongg!! hahaha. pukul 5 masuk wayang. cerita Thor. serious BESTTT ! aku atin and haz paling HINGAQ. matnii sempat terlelap time aku and atin pegii toilett, hahaha. aku rasa orang sekeliling kitorang  sure sakit hatii, yealahhhh, BISING gilaa ohh. hahahha. wayang habess 6.30. masuk Pacific, actually sebab atin and haz nak pegii toilet jeaa. then massuk dalam cari bajuu, masuk fitting room tangkap gambarr, haha. aku dengan haz jea lahh. keluar, hantar haz balik. then matnii hantar aku and atin ke rumah tokwan terus. matnii drop by japp, then balikk. blaa blaa blaaa, AKU PENAT. actually ada lagii story lepas matnii balik. tapi family punya storyy jea. errr tuu jea lahhh :) NYTEEEEE BYEEEE

trash talked @ 12:02 AM