Small Cute Grey Red Outline Pointer
Hey! Welcome to my online diary.

Follow me:
Twitter: @sabbynina
Tumblr: Flightless Bird
ยปsisters
Friday, September 28, 2012

Assalamualaikum. :)

my OUR last year in school and in SMK Sultanah Bahiyah. 

Im going to talk about 4SS1 (2011) and 5SS1 (2012). we've been together for about 2 years now. dah macam sisters dah. dah masak dengan perangai masing masing. 

last year, kelas kami was probably class yang paling TAK ADA KERJASAMA. nak bergaduh je antara satu puak dengan satu puak yang lain. ada puak yang pandai, malas, nakal, baik, semua ada. duduk pulak bergeng geng. then ada kes kecurian duit kelas sampai RM 500+. macam macam lah.

awal tahun ni. ada jugak lah yang tak berapa nak baik. then semakin hari, semakin sayang lah katakan. semua bekerjasama. semua dah jadi satu geng. kalau tak buat homework ja, semua pakat diam. 

yang bestnya, bising tak mau dah. kalau dulu, satu puak bising ja, mau kena maki dah. bukan apa. we came from various classes. ada kelas B (biasa), ada kelas K (khas). anyway, I dont recall kami start berbaik semua bila. tapi sekarang memang best. bergelak ketawa, bersedih bersama. tapi lepas trial ni, sepatutnya semakin stress. tapi kelas kami tak pun. bergelak macam sewel dah. bila buat kerja je diam. :)

seriously, I'll miss them. ada certain time that I may hate them. tapi I'll miss them for sure. masing masing ada cara dan gaya masing masing. setakat ni, I dont have their pictures. tapi yang ni ja yang ada. ni pun time Teacher's Day hari tu. 

our PK Pentadbiran :)

this is our Monitor, Sahira (seherot) and her assistant, Nabilah (burn). <33

our dearest Principal :)

I am going to stop here before I start bursting into tears :')

dear 5SS1 girls, I may not say this before, but I love you. I seriously do. and I guess, we all have different ways of showing it :)


Photobucket
trash talked @ 3:05 PM